REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

odkryta Odkryta! kiedy koniec?

# jr

30.01.2003 17:53

Mam pytanie: może ktoś z Was wie ile jeszcze będą trwały prace drogowe na Odkrytej? Ostatni kawałek ulicy miał być gotowy do końca grudnia 2002r. a tu nie widać końca. Może mróz trochę tu zawinił, ale jak idę i widzę pseudo-ekipę, która zamiast coś robić chowa się przed deszczem i sniegiem w kabinie koparki, to mi się coś robi!!! Przechodzę obok nich co najmniej 2 razy dziennie i zawsze ten sam obrazek. Lub idiotyczne teksty w stylu: "róbta coś k.... bo jak szef przyjedzie to nas opier..., że nic nie zrobione". Czy tak powinna wyglądać ulica i chodniki po których chodzą codziennie setki ludzi, nie wspominając o matkach z dziećmi, które są zmuszone manewrować wózkami po dołach i górach lub iść ulicą . Poza tym - brak odśnieżania chodników i moja ulubiona posesja nr 58 z murem wychodzącym prawie na ulicę!
Może Ktoś z "Echa" zainteresuje się tym tematem?

# Norman

31.01.2003 10:00

Vladimir, to ty?

# korek

02.02.2003 00:09

Chce spokoju na Odkrytej.Tam mieszka mój przyjaciel i przynajmniej tam nie zwodzi szum silnika 510. Nie chcę tam żadnego autobusu, poszerzania itp..Czy są jakieś szanse aby jeżdził tam tylko ewentualnie 1 autobus????( 1 linia)

REKLAMA

# jr

03.02.2003 14:28

a kto tu mówi o autobusach na Odkrytej? Ja chcę chodzić do swojego mieszkania (codziennie dwa razy do przystanku i z powrotem po ok. 1,4 km) po CHODNIKU, a nie po wykopach drogowych !

# pola

05.02.2003 16:57

jestem za!!!Niedługo się tam wprowadzam i autobusom ja stanowczo mówię nie!!!Odkrtta niech pozostanie dla autobusów zakryta!!!Koniec!!!Kto jest za mną niech tu podpis da!!!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni