Forum › Białołęka
Od dziś WŁODKOWSKI ZALOGOWANY
Włodkowski B. 06.11.2006 19:12 |
|
Od dziś się loguję! Fałszywy Włodkowski już nie zamąci.
|
# marysia 06.11.2006 19:30 |
|
ha, wiedziałam ze niektóre teksty "włodkowskiego" niepasowały do tego organisty z katolickiej fundacji..
|
# turbo 06.11.2006 20:11 |
|
Czyli już kombinowałeś jako kandydat.Hm,hm, hm,
Cwana gapa z Ciebie Wlodkowski.Na szczęście chyba się już na Tobie poznali. |
Monia 06.11.2006 21:58 |
|
Jesli teraz Jesteś "prawdziwy" to czemu wcześniej się nie zalogowałęs , tylko dopiero teraz?
|
Włodkowski B. 06.11.2006 22:08 |
|
*Fundacja nie jest katolicka w sensie prawnym. Podlegamy Ministrowi Kultury i Dziedzictwa Narodowego.
*Nie logowałem się - cóż, poszedłem na łatwiznę. Zwykle zapominam haseł, loginów itd. itp. *Wszystkie posty Włodkowskiego są autorskie za wyjątkiem 2 lub 3 z 3 ostatnich tematów, zresztą łatwo je zlokalizowac, ponieważ natychmiast wskazałem na podszywanie sie... *Przymiotnik cwany traktuję jako komplement. Mam nadzieję, że wszyscy się na mnie poznali na Białołęce. Wszak mieli na to blisko 12 lat. Od 12 lat wciąż jestem taki sam. |
Włodkowski B. 06.11.2006 22:18 |
|
Jeszcze jedno: bycie organistą, prowadzenie pobożnych inicjatyw nie odbiera umiejętności i prawa do pisania polemicznych, czasem ciętych tekstów. Jeśli potrzeba, potrafię mocniej.
(To dla zdegustowanych i przerażonych). Przepraszam, ze nie jestem ciapą. |
# Lako 07.11.2006 09:25 |
|
Twoja dziewczyna potwierdzi że jesteś ciapara a nie ciapa.
|
# xyz2 09.11.2006 13:01 |
|
a co z Twoją pamięcią, skoro zapominasz "haseł, loginów itd. itp." to może i o nas zapomnisz po zostaniu RADNYM, lepiej nie ryzykować.
|
# nakuś 09.11.2006 14:19 |
|
głosowanie samo w sobie4 jest już ryzykiem.
|
# pan W 09.11.2006 17:25 |
|
Możesz być pewny jeśli zagłosujesz na mnie - ja nic nie obiecuje...
|
Włodkowski B. 12.11.2006 17:29 |
|
... tylko działam. Efektywnie. Bądźmy, drogi Panie W. precyzyjni i zgodni z prawdą (czyli deklaracjami publicznymi w formie artykułów prasowych i plakatów!)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.