Forum › Białołęka
O co chodzi z dopisaniem głosów Gęsinie?
# ciekawa 14.11.2006 15:49 |
|
Jest jakiś protest i sprawa w prokuraturze, podobno Gęsina ma się zrzec mandatu. O co chodzi?
|
Włodkowski B. 14.11.2006 16:02 |
|
Z tego co słyszałem dzieci p. Gęsiny, będące w obwodowych komisjach dopisywały głosy swojej mamie. Sprawa jeszcze w nocy z 12/13 trafiła do prokuratury.
Jeśli to okaże się prawdą - to w kontekście stylu "zrywaczego" kampanii PO i sztubackich zachowań P. Piotra z DFąbrówki (już teraz radnego PO) na forum- źle świadczy o tych, którzy mieli wprowadzić gruntowne zmiany. Oby szybko wszystko się wyjaśniło. |
# passi@op.pl 14.11.2006 22:03 |
|
Panie "sztubackich zachowań P. Piotra z DFąbrówki (już teraz radnego PO)" prosze o konkrety.
|
Włodkowski B. 14.11.2006 22:07 |
|
Poczytaj forum - zrozumiesz.
*** Czekamy na wieści w sprawie p. Gęsiny. Jeśli potwierdzą się pogłoski - to taka kompromitacja już na wstępie wiele wyjaśnia. I boli. Strasznie boli. |
# passi@op.pl 14.11.2006 22:13 |
|
Słyszał Pan coś ale jednak nie do końca.
|
Włodkowski B. 14.11.2006 22:38 |
|
Właśnie czekam na wypowiedź środowiska PO. Niech dementują, niech przyznają, niech prostują, niech przperaszają... nie wiem. Ale ów brak reakcji jest co najmniej nieelgancki.
|
# marysia 15.11.2006 00:53 |
|
kurczę, jeśli to prawda to jest jazda jak nie wiem co!!czy w takim przypadku nie anuluje sie wyborów??ale by wtedy PO dostała kopa..
|
# krasnal 15.11.2006 16:07 |
|
To est jakaś prowokacja!
|
Włodkowski B. 15.11.2006 21:22 |
|
Ale czemu środowisko PO milczy? Dziwna sprawa: była próba fałszerstwa czy nie?
Przecież taka informacja - jeśli p. Gęsina jest niewinna - bardzo Ją krzywdzi. Jak tak można? Prosimy o info. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.