REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# pyrek

17.10.2018 13:26

"Jednak to, co dzieje się w Polsce pod rządami PiS-u, uświadomiło mi, że nie można oddać w ich ręce Warszawy" - że niby co się takiego dzieje ?
Krowy się nieść przestały a kury dawać mleko ?
A Warszawy nie można zostawić w rękach PO i córeczki Nowoczesnej

marta221

17.10.2018 15:34

Kandydat PiS i tak wygra. Warszawę nalezy oddać w ręce Prawa i Sprawiedliwości, a wtedy krowy będa dawać mleko, a kury znosić jajka.

# lideksynubeka

17.10.2018 19:31

Co to za śmieszna kobieta ta Munio?

REKLAMA

Zuzia

19.10.2018 12:12

Ja popieram Tomasza Jędrzejczaka do sejmiku Lista nr 2 PSL
tomaszjedrzejczak.pl

# Precz z mafią reprywatyzacyjną

19.10.2018 21:27

"Nie jest ważne kto i jak będzie rządził Warszawą i Polską, ważne aby nie był to nikt z PiS-u". W tym kontekście nowego znaczenia nabiera powiedzenie "kuku na muniu"...

# lideksynubeka

24.10.2018 07:31

U mnie w komisji pani Mumio zdobyła 1 głos. Pewnie własny. Dzidzia,na antypisie wybory wygrywa tylko PO,bo jest najsilniejszą opozycją antypisowską. Antypisowskie głosowanie na innego antypisowskiego kandydata jest bez sensu,co zrozumiały nawet antypisowskie lemingi. I dlatego wszystkie antypisowskie ugrupowania dostały po procencie głosu.
Tak więc trzeba mieć własny program,aby się czymś od antypisu odróżnić. A antypisowskie ugrupowania uwzględniając Mumio programu nie mają. I stąd ów 1 głos.
Uff,ale się namęczyłem. Może nawet lemingi zrozumieją.
P.S. Prognoza; za rok-półtora elektorat Czaskowskiego zagłosuje w referendum za jego przedterminowym odwołaniem. Takie zdolności ma ten kandydat-będą homoparady zamiast dróg,przedszkoli i żłobków

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA