Forum › Bemowo
# pyrek 17.10.2018 13:26 |
|
"Jednak to, co dzieje się w Polsce pod rządami PiS-u, uświadomiło mi, że nie można oddać w ich ręce Warszawy" - że niby co się takiego dzieje ?
Krowy się nieść przestały a kury dawać mleko ? A Warszawy nie można zostawić w rękach PO i córeczki Nowoczesnej |
marta221 17.10.2018 15:34 |
|
Kandydat PiS i tak wygra. Warszawę nalezy oddać w ręce Prawa i Sprawiedliwości, a wtedy krowy będa dawać mleko, a kury znosić jajka.
|
# lideksynubeka 17.10.2018 19:31 |
|
Co to za śmieszna kobieta ta Munio?
|
Zuzia 19.10.2018 12:12 |
|
Ja popieram Tomasza Jędrzejczaka do sejmiku Lista nr 2 PSL
tomaszjedrzejczak.pl |
# Precz z mafią reprywatyzacyjną 19.10.2018 21:27 |
|
"Nie jest ważne kto i jak będzie rządził Warszawą i Polską, ważne aby nie był to nikt z PiS-u". W tym kontekście nowego znaczenia nabiera powiedzenie "kuku na muniu"...
|
# lideksynubeka 24.10.2018 07:31 |
|
U mnie w komisji pani Mumio zdobyła 1 głos. Pewnie własny. Dzidzia,na antypisie wybory wygrywa tylko PO,bo jest najsilniejszą opozycją antypisowską. Antypisowskie głosowanie na innego antypisowskiego kandydata jest bez sensu,co zrozumiały nawet antypisowskie lemingi. I dlatego wszystkie antypisowskie ugrupowania dostały po procencie głosu.
Tak więc trzeba mieć własny program,aby się czymś od antypisu odróżnić. A antypisowskie ugrupowania uwzględniając Mumio programu nie mają. I stąd ów 1 głos. Uff,ale się namęczyłem. Może nawet lemingi zrozumieją. P.S. Prognoza; za rok-półtora elektorat Czaskowskiego zagłosuje w referendum za jego przedterminowym odwołaniem. Takie zdolności ma ten kandydat-będą homoparady zamiast dróg,przedszkoli i żłobków |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.