Forum › Białołęka
# Bbb 26.02.2022 22:38 |
|
Leczą tam cos innego niz zvida?
|
# czester 28.10.2022 13:11 |
|
Na USG to polecam się wybierać do Multimedu. Mają kilka placówek w Wawie. Robiłem badanie bez skierowania. Podobało mi się to, że faktycznie widać zaangażowanie. Placówka jest super wyposażenia, a takiego sprzętu jeszcze nie widziałem. Wizytę miałem po kilku dniach. Mogłem od razu zamówić konsultację. Dostałem zalecenia, po wyniku była jasność, co dalej. Na szczęście nic złego się nie działo, ale przynajmniej miałem świadomość i szybko to załatwiłem.
|
# okoń 12.01.2023 18:52 |
|
Oczywiście sam wybór tego najlepszego dla nas centrum medycznego jest na pewno czymś bardzo ważnym. W sumie jako, że ja mieszkam w Radomiu to jakiś czas temu także szukałem takiego miejsca. Dziś już wiem, że w https://goo.gl/maps/XHSxdXKWPGsBwfoW6 na pewno każdy z nas może mieć profesjonalną opiekę medyczną.
|
# menist 23.08.2023 12:46 |
|
Co do USG, to pytajcie w Multimedzie. Tam wszystko jest ogarnięte profesjonalnie od początku do końca. Nie było żadnych problemów Moim zdaniem w żadnym przypadku oczekiwanie na badania nie ma większego sensu. Im szybciej macie wynik, w dodatku z konsultacją, tym też szybciej wiecie, co dalej. A niestety w Polsce takie ogarnianie badań wcale nie jest standardem. Tym bardziej z możliwości skonsultowania wyniku z lekarzem. A tutaj wszystko da się sensownie zaplanować.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.