REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Wwr

10.07.2018 22:33

To jest nienormalne, że człowiek musi się stresować o życie swoich dzieci. Odstrzelić albo wywieźć. Pilnie.

# coffee

11.07.2018 10:26

To nie jest dokarmianie dzików. To jest bezkosztowe pozbywanie się odpadów z własnej działalności gospodarczej. To jest NIELEGALNE ! Działania powinien podjąć Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska. Przypominam że zarówno Ustawa o odpadach jak i Zarządzenie Prezydenta m.st. Warszawy pn. Regulamin utrzymania czystości i porządku w gminach nie zezwalają na składowanie odpadów na terenach nie przystosowanych do tego i bez wymaganej koncesji. A kary za takie działania są bardzo wysokie.

# Jiuf

12.07.2018 11:30

Artykuł jest tendecyjny, sprawa już poszła do sądu bo treść artykułu jest niezgodna z rzeczywistością. Autor tekstu rzeczywistosci nie widział, nawet zdjęcia wrzucone przez niego nie są z miejsca które wskazał.

REKLAMA

# wwi

18.07.2018 09:24

A niby gdzie jest tendencyjny i niezgodny z rzeczywistością?
#Jiuf napisał(a) 12.07.2018 11:30
Artykuł jest tendecyjny, sprawa już poszła do sądu bo treść artykułu jest niezgodna z rzeczywistością. Autor tekstu rzeczywistosci nie widział, nawet zdjęcia wrzucone przez niego nie są z miejsca które wskazał.

# Też Michał

20.07.2018 16:53

Nie trzeba wyzwolić ani odstrzelac! Takie obawy ( o dziki czy kleszcze), które powodują u Pana Michała lęki, są bardzo skutecznie poddawane terapii. Panie Michale, do psychiatry mnie trzeba skierowania, przyjmuje z NFZ, a im wcześniej Pan zacznie, tym rodzina mniej ucierpi. Ile zna Pan potwierdzonych przypadków, ze dzik napadł namieszkańca Wawra? Potwierdzonych!

# alfons

22.07.2018 23:01

#Też Michał napisał(a) 20.07.2018 16:53
Nie trzeba wyzwolić ani odstrzelac! Takie obawy ( o dziki czy kleszcze), które powodują u Pana Michała lęki, są bardzo skutecznie poddawane terapii. Panie Michale, do psychiatry mnie trzeba skierowania, przyjmuje z NFZ, a im wcześniej Pan zacznie, tym rodzina mniej ucierpi. Ile zna Pan potwierdzonych przypadków, ze dzik napadł namieszkańca Wawra? Potwierdzonych!
Czyżby kolega już skorzystał z porady, bo taki zorientowany. Jeśli tak, to szkoda, że bez skutku pozytywnego i z mylnym przeświadczeniem, że pomogło..

REKLAMA

# AUi

25.07.2018 13:04

Ja mam jeden. Ruszyły na mnie trzy dziki w lesie przy lucerny. Nie drgnąłem więc na szczęście mnie minęły. Tylko że w odległości 15 cm. I to nie była locha z małymi, tylko trzy duże dziki. Gdybym był dzieckiem było by grubo.

# Dziki do wybicia

03.08.2018 08:49

Proszę bardzo. https://youtu.be/u7hFc6zO8ec
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe