Forum › Wawer
# Wwr 10.07.2018 22:33 |
|
To jest nienormalne, że człowiek musi się stresować o życie swoich dzieci. Odstrzelić albo wywieźć. Pilnie.
|
# coffee 11.07.2018 10:26 |
|
To nie jest dokarmianie dzików. To jest bezkosztowe pozbywanie się odpadów z własnej działalności gospodarczej. To jest NIELEGALNE ! Działania powinien podjąć Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska. Przypominam że zarówno Ustawa o odpadach jak i Zarządzenie Prezydenta m.st. Warszawy pn. Regulamin utrzymania czystości i porządku w gminach nie zezwalają na składowanie odpadów na terenach nie przystosowanych do tego i bez wymaganej koncesji. A kary za takie działania są bardzo wysokie.
|
# Jiuf 12.07.2018 11:30 |
|
Artykuł jest tendecyjny, sprawa już poszła do sądu bo treść artykułu jest niezgodna z rzeczywistością. Autor tekstu rzeczywistosci nie widział, nawet zdjęcia wrzucone przez niego nie są z miejsca które wskazał.
|
# wwi 18.07.2018 09:24 |
|
A niby gdzie jest tendencyjny i niezgodny z rzeczywistością?
#Jiuf napisał(a) 12.07.2018 11:30 Artykuł jest tendecyjny, sprawa już poszła do sądu bo treść artykułu jest niezgodna z rzeczywistością. Autor tekstu rzeczywistosci nie widział, nawet zdjęcia wrzucone przez niego nie są z miejsca które wskazał. |
# Też Michał 20.07.2018 16:53 |
|
Nie trzeba wyzwolić ani odstrzelac! Takie obawy ( o dziki czy kleszcze), które powodują u Pana Michała lęki, są bardzo skutecznie poddawane terapii. Panie Michale, do psychiatry mnie trzeba skierowania, przyjmuje z NFZ, a im wcześniej Pan zacznie, tym rodzina mniej ucierpi. Ile zna Pan potwierdzonych przypadków, ze dzik napadł namieszkańca Wawra? Potwierdzonych!
|
# alfons 22.07.2018 23:01 |
|
#Też Michał napisał(a) 20.07.2018 16:53 Czyżby kolega już skorzystał z porady, bo taki zorientowany. Jeśli tak, to szkoda, że bez skutku pozytywnego i z mylnym przeświadczeniem, że pomogło..Nie trzeba wyzwolić ani odstrzelac! Takie obawy ( o dziki czy kleszcze), które powodują u Pana Michała lęki, są bardzo skutecznie poddawane terapii. Panie Michale, do psychiatry mnie trzeba skierowania, przyjmuje z NFZ, a im wcześniej Pan zacznie, tym rodzina mniej ucierpi. Ile zna Pan potwierdzonych przypadków, ze dzik napadł namieszkańca Wawra? Potwierdzonych! |
# AUi 25.07.2018 13:04 |
|
Ja mam jeden. Ruszyły na mnie trzy dziki w lesie przy lucerny. Nie drgnąłem więc na szczęście mnie minęły. Tylko że w odległości 15 cm. I to nie była locha z małymi, tylko trzy duże dziki. Gdybym był dzieckiem było by grubo.
|
# Dziki do wybicia 03.08.2018 08:49 |
|
Proszę bardzo. https://youtu.be/u7hFc6zO8ec
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.