REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

moja ulubiony leniwiec kameleon

# siekierka kurpiowska

03.11.2006 22:24

"...A skoro mądry Polak po szkodzie, to teraz opłaci się mu wybrać radnych - albo takich, którzy znowu będą przedkładali swoje interesy ponad dobro wspólne, albo tych, którzy mają inne podejście, chcą i będą sobie radzić z naszymi problemami. To my mamy prawo zmienić jakość rządzenia naszą dzielnicą. Mało tego, mamy nie tylko prawo, ale i realną możliwość, aby wiele zmienić na lepsze. Wystarczy przed pójściem do urn przyjrzeć się kandydatom i głosować świadomie, z poczuciem konsekwencji, jakie przyniesie nasz wybór. Na pewno chcesz poczuć się lepiej w miejscu, w którym mieszkasz? Oburzasz się, jeśli miejscowi decydenci łączą swe działania tylko po to, żeby wzajemnie się wspierać w realizacji własnych, prywat-nych interesów?
Tyle miałam do powiedzenia, a teraz, skoro to przeczytałeś, mój Czytelniku, to następnym krokiem nie może być po prostu odłożenie gazety w niepamięć. Przyjdź i wybierz świadomie swojego radnego...''
Wyborcy wybierzcie rozsądnie. Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają jak niewiele ( jeśli cokolwiek zrobiła) p.Woźniakowska.
Poza tym jak szybko i przekonująco zmienia poglądy. Od Gospodarności przez PO do PiS-u. Byle mieć pewność wejścia do rady. W PiS-ie dostała "1". W PO prawdopodobnie nie trafiłaby na listy wyborcze. Słyszałem, że na jednym z zebrań koła PO na Białołęce stwierdziła, że ze względu na brak czasu nie chce kandydować do zarządu koła ( trzeba przypomnieć, że nie wiąże się to z kasą). Jak widać ten sam brak czasu nie przeszkadza,aby kandydować na radnego. Mam nadzieję, że pozwolimy p.Woźniakowskiej mieć bardzo dużo wolnego czasu, aby mogła go poświęcić dla dobra swojej rodziny i nie wybierzemy jej do rady.

Anna Woźniakowska

Matka_Sławka_z_Gdańska

03.11.2006 23:04

Widziales Siekiera z boku jednego z nich ?
Widziales ten karczek ? I przyglupiascie ostrzyzona kiepele ?
Uwierzysz Chlopie, ze Matka tak samo chetnie zczesalaby z otwartej ten bydlecy grzbiecik, jak kopnela z laczka w chudy zadek ten pasztet w lichej, fioletowej garsonce ?
Na miesny do Biedronki !
Ha, ha, ha.... maja tam etat dla ciebie !
Tam bys zaznala ukochanej stabilizacji, tam bys poznala IV RP w portugalskim wydaniu i wiedzialabys ile kosztuje chleb kupiony za wlasne, ciezko zarobione pieniadze.

# budowlaniec

04.11.2006 07:56

Wydaje mi się że problem Wożniakowskiej (no i chyba Dziwulskiej )polega na czymś innym.Są na styku emerytury.Zrobią wszystko by ładnie przejść w ten inny świat.Jak sobie możecie wyobrazić gościa który przychodzi do pracy po 12 latach i mówi cześć. Do kogo ?Tamtych już dawno wymiotło.Tego chyba się boją.

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

04.11.2006 17:53

Ale czego sie boja !?
Tam jest teraz sympatyczna dziewczyna i jak przyjdzie jedna taka byla radna, no to rzeczywiscie powie tamtej - czesc ! - i ona odpowie tez czesc, czyli przywitaja sie, no to wezmie zalozy jedna fartuch firmowy, rekawiczke i do roboty... :) i dawaj za maszyne mortadele chlastac. Ino cienko. I do konca kroisz corcia, za duzo nie zostawiaj, bo portugalczyk patrzy i bedziesz jeszcze lkala przez sniadego, jak Kamela Adela.
To co ? Moze tego sie boja ? Pracy.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą