Forum › Białołęka
..a radny Włodkowski..
# Asmabel 05.12.2006 10:07 |
|
..ciągle nie posprzątał po swojej kampanii wyborczej!! czas najwyższy żebyś zniknął już ze słupów!!
|
Włodkowski B. 05.12.2006 10:54 |
|
O ile pamiętam, w rozporządzeniu określono datę 8 XII jako ostateczny termin usunięcia plakatów. To dopiero w piątek...
|
# ALI 05.12.2006 13:18 |
|
NIE TYLO WŁODKOWSKI- JA WSZĘDZIE WIDZĘ FIZIS DOLCZEWSKIEGO, A CO Z NIM - MA TAK WISIEĆ DO NASTĘPNYCH WYBORÓW
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 05.12.2006 13:25 |
|
Rozumiemy Wlodkowski, ze w mysl tej zasady, za robote wezmiecie sie rowniez na kilka dni przed uplywem kadencji ?
Jak juz bedziecie nadziani spolecznym pieniadzem i usatysfakcjonowani z ukladow, to za piec dwunasta cos tam zrobicie... |
Włodkowski B. 05.12.2006 15:50 |
|
Mateczko już raz w tym roku się rozczarowałaś. Obawiam się, że czeka Cię ponowny zawód...
|
# bartuś 05.12.2006 22:57 |
|
włokowski jaki stołek dostałeś bo narazie to tylko masz mniemanie o sobie samym a żadnego przełorzenia kolego
|
Włodkowski B. 05.12.2006 23:33 |
|
Problem w tym, że nie zabiegam o stołki; dla Ciebie - wystarczy mi owo mniemanie bez przełożenia, Zacny Kolego.
|
# szymcio 06.12.2006 09:48 |
|
i Kaznowskiego wszędzie pełno
Włodkowski wynajmie avetki i zerwą plakaty :) |
Włodkowski B. 06.12.2006 14:49 |
|
Włodkowski co najwyżej może poprosić Avetki o pomoc.
Ciekawe natomiast kogo wynajmie Pan Kaznowski? Nalepki trudno się zrywa z szyb drzwiowych tudzież skrzynek telefonicznych i elektrycznych. |
# yyy 06.12.2006 18:00 |
|
Ale jaka trwałość podobnie jak rok temu wizerunek kandydata na senatora z Tarchomina Zawiślaka (nieprawdaż?)
|
# yyy 06.12.2006 19:37 |
|
Buczyński (radny Sejmiku z PO)jeszcze straszy na ścianie śmietników na ERazma z Zakroczymia.
A tak swoją drogą idziesz wyrzucić śmieci a tu np. Zawadzki się do ciebie uśmiecha, albo wspomniany Buczyński, albo Basiński. Zawsze mnie ciekawiło czy kandydaci rozlepiający się na śmietnikach mają jakieś przemyślenia związane z przeznaczeniem tych miejsc ? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.