Forum › Białołęka
Mój mąż z zawodu jest dyrektorem
# clio 01.02.2006 09:20 |
|
mój mąż z zawodu jest dyrektorem i mówi żebyście się tak nie podniecali tymi Katowicami. bo umarłym potrzebna jest modlitwa a teraz na tym nieszczęściu widowisko i kariery robią żywi.Tak mówi mój mąż a on wie co mówi bo jest dyrektorem.
|
# gosc 01.02.2006 10:24 |
|
clio, przymknij się już i wstydu oszczędź lekturą twoich wypocin (mowa o tym i innych wypowiedziach). Czy tylko dlatego, że nie dotknęło cię to nieszczęście to nie masz szacunku dla ludzi w cierpieniu i dla zmarłych ofiar tej katastrofy? Co ty chcesz udowodnić, oczywiście nie licząc własnej głupoty?
|
# clio 01.02.2006 11:19 |
|
o zmarli na pewno się cieszą że pochylasz nad nimi czoło i płoniesz świętym oburzeniem.na pewno poczuli ulgę że cała polska ogląda trzy dni jak wyciągają ich po kawałku.i tak bardzo bardzo współczują.a po wspaniałym przedstawieniu-zaćma. wsiadają do swoich białych autek i zapierda......ją po warszawie(oczywiście rozgrzeszeni bo powodowani świętym oburzeniem)cóż ktoś sie nawinie może i pod koła ale to już nie tragedia bo zginie jeden najwyżej pięciu.nie trybisz krzysiu to nie płacz bo na ch.j płacz potrzebny twój.tak mówi mój mąż a on wie bo jest dyrektorem
|
# karmi 01.02.2006 11:22 |
|
Fakt jest faktem.Politycy PiSu (szczególnie ) mysla że na tej tragedi zrobią dodatkowe punkty .Dla mnie śmieszne jest to że Marcinkiewicz na spotkanie z ratownikami poprosił psy .Powinien do kazdego coś powiedzieć i je poglaskać .
|
# gosc 01.02.2006 15:50 |
|
Każda frakcja polityczna zrobiłaby dokładnie to samo, co robi obecna ekipa. Tylko za młodzi jesteście, aby to zrozumieć i podniecacie się każdymi nowymi wyborami.
|
# clio 01.02.2006 16:07 |
|
szacunek -jak ty misiu okazałeś? podniosłeś współczynnik oglądalności? na ch.j im taki szacunek. z takich szacunkowych jak ty to cieszą się tylko dziennikarze.tak mówi mój mąż a on wie bo jest dyrektorem
|
# piotrek 01.02.2006 17:15 |
|
clio, a Twój mąż ma może fajną sekretarkę
|
# clio 02.02.2006 10:08 |
|
bardzo fajną! bardzo ją lubimy.
|
# gosc 06.02.2006 16:13 |
|
clio, a może i Matko, nudna jest ta twoja prowokacja
|
# clio 07.02.2006 17:28 |
|
no ja się bawię świetnie
|
# szafy wnękowe 26.09.2016 22:06 |
|
fajnie mieć meza dyrektora
__________ http://www.lober.pl/szafy.php |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.