REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Krzysztof J

28.11.2019 08:48

Mam nadzieję ,że bydlę zwane człowiekiem odpowie za znęcanie się nad zwierzęciem.

# kingkong

28.11.2019 09:23

A ja kiedyś za małolata próbowałem utopić kota w jeziorze. Wiedząc, że nie potrafią pływać chciałem zrzucić go z pomostu do wody, ale ten wredny kocur zaczepił się o kaptur mojego polarowego swetra podczas zamachu. Efekt był taki, że ja wylądowałem w wodzie (październik) a on po moich plecach wskoczył na pomost i uciekł.
Od tamtej pory nie lubię kotów.
"dla wszystkich fanek Animal Planet - do zobaczenia w ZOO"

# kamila dusza

28.11.2019 11:19

To był jeden z tych "miłośników motoryzacji", którym piesi wbiegają pod koła. Ten sam gatunek "człowieka".

REKLAMA

# vdfvdf

28.11.2019 14:47

a o gołębie się nie martwią? kocur chiał je zeżreć.

# Insurgent

17.12.2019 14:14

Koty są szkodnikami, które zamiast polować na myszy i szczury wybierają sobie łatwe do upolowania ptaki przy karmnikach.
Oczywiście potępiam zachowanie człowieka z artykułu i sam nigdy bym zwierzęcia nie skrzywdził, ale czy ktoś mógłby poradzić w jaki sposób walczyć z tymi szkodnikami (kotami) ?
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024