Forum › Warszawa
# 123 14.04.2021 16:31 |
|
Ja Pana prezydenta też zachęcę, ale do myślenia. Przy następnych wyborach on i jego partia mojego głosu nie otrzymają.
|
# Marian 14.04.2021 16:49 |
|
Pewnie to Trzask. On lubi goowno do wody puścić.
|
# Mishka 14.04.2021 17:52 |
|
Na Nowodworach to samo - przez 2 tygodnie brunatna zimna ciecz z każdego kranu. Zgłosiłam do administracji, domagam się rekompensaty. I tak zmuszona byłam nabywać wodę butelkowaną i dodatkowo ją podgrzewać.
|
# Jelonkowy 14.04.2021 19:37 |
|
Nie dość, że woda nie nadaje się nawet do mycia, to jeszcze będzie trzeba za nią zapłacić wyższy rachunek za śmieci. Śmieszne są też te plakaty reklamujące podwyżkę i tłumaczące mieszkańcom dlaczego będą płacić więcej... zero wzięcia odpowiedzialności za miasto. Taki prezydent miasto to prawdziwy skarb.
|
# ekolog 14.04.2021 19:45 |
|
Jaki prezydent miasta taka woda , może teraz tłoczą w kran to co wylewają do Wisły ( tanio i smacznie jeszcze Ci powiedzą ! ) Rafał niech sklei rurociąg i czajkę taśmą !
|
# Rzecznick 14.04.2021 19:56 |
|
Chciałbym zobaczyć jak rzecznik MPWiK Marek Smółka pije tę breję, głaszcze się po brzuchu i mówi że zmiana barwy nie oznacza, że nie jest ona zdatna do spożycia.
|
# AgaZbielan 01.07.2021 11:27 |
|
Potwierdzam, to samo na Starych Bielanach- tuż obok ratusza. Zgłaszałam do administracji, sanepidu i wodociągów. Jedynie sanepid odpisał-ze nakazali administracji zająć się sprawą. Sasiedzi nawet nie zgłaszają bo "wie pani, No jakoś nie miałem czasu lub eee No tak czasem bywa".... Z artykułu tez nie dowiedziałam się gdzie to zgłosić żeby problem został rozwiązany. Bo chyba każdy komu leci zimna herbata z kranu wie ze to nie żaden zastój w rurach-zdarza się często i o różnych pitach dnia,tygodnia,roku
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.