Forum › Warszawa
# Budować, nie marudzić! 28.06.2021 18:33 |
|
Budować, nie marudzić!
|
# znudzony 28.06.2021 19:03 |
|
Czytałem Was od lat, ale powoli zaczynać pisać takie bzdety, że trudno to nawet komentować, a tym bardziej poświęcać Czas na wchodzenie na Waszą stronę. I nie jest to złośliwość, a mała uwaga, bo widzę, że idziecie w kiepskim kierunku. Nie dotyczy to tylko tego artykułu, ale kilku ostatnich. Brzmią, jak komentarze sfrustrowanego nastolatka, który nie bardzo wie, co chciałby napisać, aby było ciekawie.
|
# ciekawa 28.06.2021 19:12 |
|
#znudzony napisał(a) 28.06.2021 19:03 Czytałem Was od lat, ale powoli zaczynać pisać takie bzdety, że trudno to nawet komentować, a tym bardziej poświęcać Czas na wchodzenie na Waszą stronę. I nie jest to złośliwość, a mała uwaga, bo widzę, że idziecie w kiepskim kierunku. Nie dotyczy to tylko tego artykułu, ale kilku ostatnich. Brzmią, jak komentarze sfrustrowanego nastolatka, który nie bardzo wie, co chciałby napisać, aby było ciekawie. A konkretnie? |
# Mariusz 28.06.2021 19:17 |
|
A co ciekawego jest na Kruczej, że ma się tam niby pojawić tłum pieszych?
|
# most pieszy 28.06.2021 19:22 |
|
Krucza spina kilka rejonów Śródmieścia. Kto to wymyśla?
|
# Marian 28.06.2021 21:45 |
|
Banda Czajkowskiego chce przejąć nieruchomości w Centrum. Śródmieście się wyludnia. I o to chodzi Czajkowskiemu.
Tylko patrzec jak czyściciele kamienic ruszą do ataku usuwając resztki mieszkańców |
# cave 28.06.2021 23:53 |
|
#znudzony napisał(a) 28.06.2021 19:03 Mam to samo odczucie. Tendencyjność tych artykułów jest coraz większa.Czytałem Was od lat, ale powoli zaczynać pisać takie bzdety, że trudno to nawet komentować, a tym bardziej poświęcać Czas na wchodzenie na Waszą stronę. I nie jest to złośliwość, a mała uwaga, bo widzę, że idziecie w kiepskim kierunku. Nie dotyczy to tylko tego artykułu, ale kilku ostatnich. Brzmią, jak komentarze sfrustrowanego nastolatka, który nie bardzo wie, co chciałby napisać, aby było ciekawie. |
# Adam1970 29.06.2021 07:56 |
|
Niszczą Warszawę bez wojny. To nawet komuchy, kiedy motoryzacja pełzała, wiedzieli, że stolica Polski musi być mobilna, a teraz. Teraz niszczą Warszawę za nasze własne pieniądze i jeszcze niektórzy im biją brawo. Ale może się kiedyś doczekamy, że za te wszystkie "nowe" zniszczenia ktoś kiedyś zapłaci z własnej kieszeni.
|
# kijek i marchewka 29.06.2021 10:36 |
|
#cave napisał(a) 28.06.2021 23:53 Mam to samo odczucie. Tendencyjność tych artykułów jest coraz większa. Przecież opinia jest tendencyjna (subiektywna) z definicji, więc w czym problem? |
# aik 29.06.2021 11:30 |
|
jestem ZA..... w Centrum miej aut wiecej ludzi ;)))
|
# cave 29.06.2021 12:22 |
|
"Przecież opinia jest tendencyjna (subiektywna) z definicji, więc w czym problem?"
Problem polega na tym, że chciałbym znajdować w artykułach rzetelne informacje, a nie forsowane tezy i opinie wyrastające z przestarzałych wzorców myślowych, bo te nie są ani ciekawe, ani pobudzające do merytorycznej dyskusji. Oczekiwał bym tego tym bardziej od portalu, który ma w zakładce "o nas" deklarację, że "stawia na rzetelność". |
# Matt0 29.06.2021 13:48 |
|
Budować! Będzie kolejna piękna, godna stolicy i reprezentacyjna ulica.
|
# Mich 29.06.2021 17:51 |
|
Widzę , że autor pisze od razu artykuł z tezą. I to ma być dziennikarstwo. Raczej pisanie na zamówienie, można się domyślić kogo.
|
# xxx 30.06.2021 16:50 |
|
#Mich napisał(a) 29.06.2021 17:51 Widzę , że autor pisze od razu artykuł z tezą. I to ma być dziennikarstwo. Raczej pisanie na zamówienie, można się domyślić kogo. A jaka jest teza tego artykułu? |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.