Forum › Białołęka
Każde Forum musi mieć swojego Gonza :-)
# bartekol 29.10.2003 18:29 |
|
Co Wy na to?
|
# zwierzak 30.10.2003 19:28 |
|
Gonzo jest de best
|
# Piggy 31.10.2003 14:52 |
|
Kiedyś forum było zdominowane przez Wyjątkowego Historyka i Vladymira i ich koty, i było nudno. Teraz jest mnóstwo fajnych ludzi i Gonzo, który rozruszał towarzystwo. Lepszy Gonzo niż "Fałsz i Obłuda".
|
Ptysia 31.10.2003 18:11 |
|
a kiedyś na forum był Rzaba, to dopiero był fajny gość!!!!!! Gonzo też jest spoko......
|
# Duśka 05.11.2003 21:10 |
|
Odczepcie się od Vladymira i kotów! Duśka Sorry Dotrotko.
|
# Kotkaa 06.11.2003 20:29 |
|
Oj, Duśka, jak fajnie, że jesteś! Ale ja się całkowicie zgadzam z Piggy! To znaczy, owszem, dla nas to BYŁO ciekawe, kiedy polemizowalismy sobie grzecznie (a raczej zgadzaliśmy się) z Vladymirami (a częściej gadaliśmy o kotach, oj, kiedy my w koncu będziemy mieli wolny weekend?), ale zdawało mi się, że tylko dla nas, a nie dla innych użytkowników Forum. Teraz przeszliśmy z aktywnego pisania w aktywne czytanie... i chyba Forum na tym zyskało :)
|
# Vladymir 08.11.2003 23:22 |
|
Dzisiaj pozostaje mi juz tylko żal, że nie ma Duśki, Kotkii, Historyka, Azy, Piotrka z Odkrytej, Alfa, M0n1ki, Ka$ki na tym Forum, bo bardzo tęskinie za Wami.
|
# Duśka 09.11.2003 17:07 |
|
Jestem, jestem, jestem i nigdzie nie pójdę, tylko nie właczałąm się do dyskusji, bo nie było nic interesującego. Polityki jak wiecie nie lubię, bo to śliski i niewdzięczny temat, a koty to i owszem mogę gadać godzinami, ale na to trzeba amatorów i reszta by się zanudziła. Może wymyślę znowu coś kulinarnego to wam podrzucę w nowym temacie. Duśka
|
# fotografia 26.09.2016 22:09 |
|
jak zwykle :)
______________ http://bkaczmarek.pl/ |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.