REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# Tomasz34

25.10.2017 05:59

Jedyny sposób żeby wyjść na zero to liczniki na zero. Na swoim przykładzie to sprawdziłem pierwszy rok grzałem normalnie bez szaleństw tak na 2-3 i dopłata 1500. Dopiero jak 2 następne sezony na zero i marzłem to wyszedłem na zero. Też to nie jest normalne.

# ata

06.11.2017 21:43

Dokładnie mam tak samo. Jak jest na zero to nie dopłacam. Gorzej jak jest na dworze temp. ok. - 10, bo już wtedy trzeba włączyć kaloryfer na 3, żeby mi się dziecko nie przeziębiło. Chora ta spółdzielnia i jej władze.

# smbrodno

08.11.2017 07:57

ata i Tomasz34 przecież ciepło nie może oznaczać że nie będziemy grzać
komfort mieszkania w swoim czy tez wynajmowanym mieszkaniu oznacza że jest w nim ciepło i wygodnie tak jak lubimy
jeśli macie problem z rachunkami to odezwijcie sie do Lidii Brzezińskiej która toczy sprawę ze spółdzielnią Bródno, a raczej z garstka oszołomów którzy sobie do emerytury kosztem tysięcy mieszkańców dorabiają.
Lidia jest na FB
Trzeba zacząć pisać a nie tylko gadać wszystko co ze spółdzielnią załatwiacie to na piśmie niestety trzeba trochę zadbać o swój komfort

REKLAMA

melkasoo

08.11.2017 13:12

To na jakiej podstawie spółdzielnia wylicza te rachunki?

# Reina

29.08.2023 17:25

Jeśli dalej szukasz oświetlenia to zdecydowanie polecam rzucić okiem na żarówki LED od firmy Vtac. Mają wiele modeli o różnych mocach i barwach światła. Zobacz ich ofertę tutaj: https://vtac.com.pl/nasza-oferta/ Ja osobiście posiadam od nich świetlówki w firmie i naświetlacz ogrodowy i jestem bardzo zadowolony.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA