REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Dziś 13-ty. Czy ktoś jest przesądny...

# Piotrek z Odkrytej

13.01.2003 10:16

... a jeśli tak to, co jest takim zdarzeniem powodującym jakieś konkretne zachowanie, żeby "odczynić urok" ?? Ja się przyznam do tego, że nigdy nie przejdę pod rozstawioną drabiną i jak wracam, to siadam na chwilę ??? A Wy.... ??

# PINGWIN

13.01.2003 14:46

Jeżeli ktokolwiek się boi, to tylko 13. w piątek.

# jotes

13.01.2003 21:28

Piotrze z Odkrytej !
13 jest szczęśliwa pod każdym względem a 13 w piątek trzeba uważać
pozdrawiam.

REKLAMA

# Piotrek z Odkrytej

13.01.2003 21:40

Dla mnie 13-tka jest szczęśliwa jak każdy inny dzień. Raczej ta dzisiejsza 13-tka miała być wstępem do rozmów na temat innych zachowań (nieracjonalnych), z którymi mamy co dzień do czynienia z racji naszych jakichś ewentualnych zabobonów. To tak gwoli ścisłości.

# asm

14.01.2003 12:59

Przesądy to nie dla mnie, ale jak mi czarny kot przebiegnie drogę i tego dnia nie wygram w Lotto, to wiadomo, że to wina kota. Tak samo jak Piotrek z... siadam, gdy na chwilę muszę wrócić do domu i nie przechodzę nie tylko pod drabiną, ale też pod słupem takim w kształcie litery A. Jest jeszcze parę innych drobiazgów. Ale w przesądy nie wierzę.

# B.B.

14.01.2003 20:55

jeżeli już trzeba się wrócić to koniecznie siadamy w najdalszym pomieszczeniu do którego musieliśmy się wrócić, podnosimy nogi do góry i liczymy od 1 do 10 a potem od 10 do 1 (nogi cały czas w górze) - wtedy ma się szczęście zamiast nieszczęścia ;-)
to działa!!! serio, sprawdzone :-)))))))))))))))
pod słupem lepiej nie przechodzić ;-) (bo nie wiem jak się odczynia ;-))
a trzynastka jest szczęśliwa :-)))))) 13-go w piątek również jak najbardziej ;-))

REKLAMA

# Onia

16.01.2003 14:24

Piotrek, Piotrek.....żyjesz???
dziś jest już 16, czy wszystko w porządku?

# Piotrek z Odkrytej

16.01.2003 23:10

Onia, spoko, żyję. Ale ja nie jestem przesądny, a przynajmniej nie jest to związane z 13-tką.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą