Forum › Białołęka
nie będzie tesco...
911 16.01.2003 12:34 |
|
przynajmniej w tym roku na pewno nie, białołęka jest jedną z trzech możliwych lokalizacji budowy nowego hipermarketu, nadal będzie wiatr hulał po polach...
|
# Magda DW 16.01.2003 13:32 |
|
za to na Modlińskiej przy Anilinowej jeszcze w tym roku zostanie zbudowana i oddana do użytku stacja benzynowa
pozdrawiam |
# Piotrek z Odkrytej 16.01.2003 14:15 |
|
No to się bardzo zmartwiłem. Jakoś lubię, jak my wszyscy, stać w korkach i spalać benzynę na próżno (do tego pewnie ta lokalizacja by doprowadziła).
|
911 17.01.2003 08:44 |
|
przesadzasz i dramatyzujesz tak jak to często ci się zdarza, w zasadzie to nie jestem zawiedziony że moloch nie powstanie, ale jakiś miły multiplex albo aquapark by się przydał na tej blokowej pustyniiii, nie uważasz?
|
# Piotrek z Odkrytej 17.01.2003 13:28 |
|
Przesadzam i dramatyzuję ???, doktorze 911 !!!! Poczytaj posty na ten temat wczesniej zamieszczone, jakie to emocje wywoływało. Skoro to blokowa pustynia (dla mnie ma to znaczenie pejoratywne, dla wielu z nas pewnie też), więc sądzić mogę, że Ci się tu nie podoba. Pewnie znowu przesadzam i dramatyzuję ???? Skoro jesteś także przeciwny molochom, to skąd ten sarkazm ??? Ja sobie zażartowałem, ale jeśli się zawiodłeś..... No cóż zaatakowałeś nie sposób wypowiedzi, ale samą osobę, czyli mnie.
|
# myśliciel 17.01.2003 13:29 |
|
stary wyluzuj...
|
# Piotrek z Odkrytej 17.01.2003 13:33 |
|
Przecież to luźna wypowiedź, Ty też tego nie zauważyłeś ?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.