REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# pZz

29.10.2020 09:43

Jak sie zamawia korporacje krzak i liczy na oszczednosc kilku zlotych to tak jest. Powazne firmy maja taksowki w calej Warszawie. Aktualnie w mojej firmie widze w rym rejonie 18 taksowek. Dojazd max w 9 minut do klienta.

# Uber

29.10.2020 09:57

Dlatego Uber ma przewagę nad taxi

# pZz

29.10.2020 15:02

@Uber No chyba ze przyfasoli kosmiczna cene z nielegalnego mnoznika. Wtedy zamowisz moje taxi.

REKLAMA

# bors

30.10.2020 13:13

Od kiedy działa uber na Taksówkach zniknął klient tzw. gorszego sortu. Któremu zawsze źle i za drogo. Jak wam za drogo to zap.lajcie uberem z Saszką.

# Michał1234

30.10.2020 13:14

Najpierw porządki: co robi 2 strefa na Siekierkach, albo przy lotnisku Okęcie albo na nowym łączniku Ursynów - Konstancin? A pierwszą strefę doprowadzają do swojego domu radni mieszkający pod Warszawą - takie są fakty.

# pZz

01.11.2020 23:18

@Michal1234 To fakt. Sa takie miejsca gdzie druga strefa jest w polowie nowego bloku. Pierwsza klatka jezdzi taniej niz ostatnia ;) Sa tez takie gdzie ulica ma 100 m i druga strefe. Geniusz od oznakowania nie wie, ze w taxi nawet licznik nie przeskoczy. Sa tez przegiecia w druga strone, np. Trakt Brzeski.

REKLAMA

# Kryśka

02.11.2020 12:33

Jechałam z opti taxi na Białołękę, kierowca bez marudzenia zawiózł mnie do celu i nie zapłaciłam za przejazd jak za zboże.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA