Forum › Białołęka
# pZz 29.10.2020 09:43 |
|
Jak sie zamawia korporacje krzak i liczy na oszczednosc kilku zlotych to tak jest. Powazne firmy maja taksowki w calej Warszawie. Aktualnie w mojej firmie widze w rym rejonie 18 taksowek. Dojazd max w 9 minut do klienta.
|
# Uber 29.10.2020 09:57 |
|
Dlatego Uber ma przewagę nad taxi
|
# pZz 29.10.2020 15:02 |
|
@Uber No chyba ze przyfasoli kosmiczna cene z nielegalnego mnoznika. Wtedy zamowisz moje taxi.
|
# bors 30.10.2020 13:13 |
|
Od kiedy działa uber na Taksówkach zniknął klient tzw. gorszego sortu. Któremu zawsze źle i za drogo. Jak wam za drogo to zap.lajcie uberem z Saszką.
|
# Michał1234 30.10.2020 13:14 |
|
Najpierw porządki: co robi 2 strefa na Siekierkach, albo przy lotnisku Okęcie albo na nowym łączniku Ursynów - Konstancin? A pierwszą strefę doprowadzają do swojego domu radni mieszkający pod Warszawą - takie są fakty.
|
# pZz 01.11.2020 23:18 |
|
@Michal1234 To fakt. Sa takie miejsca gdzie druga strefa jest w polowie nowego bloku. Pierwsza klatka jezdzi taniej niz ostatnia ;) Sa tez takie gdzie ulica ma 100 m i druga strefe. Geniusz od oznakowania nie wie, ze w taxi nawet licznik nie przeskoczy. Sa tez przegiecia w druga strone, np. Trakt Brzeski.
|
# Kryśka 02.11.2020 12:33 |
|
Jechałam z opti taxi na Białołękę, kierowca bez marudzenia zawiózł mnie do celu i nie zapłaciłam za przejazd jak za zboże.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.