REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Do SZERYFA ECHA BIAŁOŁĘCKIEGO

# piotrek

06.12.2006 18:12

Szanowny Panie Krzysztofie( mam nadzieję, że nie pomyliłem imienia, nie chce mi się sprawdzać).
W związku z bardzo skomplikowaną sytuacją w bazie ludków umarłych przy Mehopfera, wnoszę o jak najszybsze wdrożenie śledztwa dziennikarskiego w sprawie społecznej rady ndzorczej w przedmiotowej bazie.
Czuję przez skórę, że tymi społecznikami byli jacyś radni.
Podejrzewam, że informacja dot. nazwisk w tej radzie jest jak najbardziej jawna.
pozdrawiam niesforny piotruś

# yyy

06.12.2006 18:15

Echo raczej publikuje bezpieczne artykuły sponsorowane i relacje z uroczystości lub sesji

Andrzej Świtalski

06.12.2006 21:49

Układy się jak widać zmieniają. Z nowych nikogo tam bez wątpienia nie ma. Warto więc poszukać. Jestem za.

REKLAMA

# Radny

07.12.2006 09:01

Rada Społeczna składa się z 5 osób: Barbara Leoniak z PIS, Anna Woźniakowska z PO, Agnieszka Dutkiewicz z SLD + dwie osoby spoza rady. Pan Andrzej Świtalski były radny zna kompetencje rady społecznej, a może był radnym z układu? Wcześniej przez 2 kadecje w radzie społecznej była Ewa Kołaczyk. Jak sama nazwa wskazuje rada pełni funkcję społeczną i nie pobiera diet. Nie ma kompetenji rady nadzorczej - Panie Andrzeju zajrzyj do ustawy!

# PIOTREK

07.12.2006 13:56

z PO Anna?, która to Anna z PO?

# 123

08.12.2006 14:59

Skoro ta rada społeczna jak jej nazwa wskazuje działa społecznie i radzi ....... to dlaczego do nie zaradziła temu zjawisku jakim było wykańczanie i ograbianie starców ?????
O czym w takim razie radzono na posiedzeniach tejże rady społecznej ???????
Może by tak ci społecznicy powiedzieli publicznie coś na ten temat, bo przecie radzili w publicznym, nie prywatnym ZOL-u.
I od razu uprzedzam ciąg zdarzeń - wątpię aby ktokolwiek z tej rady cokolwiek powiedział.
Patrz przykład - p. radna Gęsina z PO i jej syn

REKLAMA

# chory

09.12.2006 00:53

Nie uczcie Switalskiego -to prawnik !!!

# piotrek

09.12.2006 10:19

prawników znam wielu.
czy można powiedzieć o kimś,kto skończył prawo, że jest prawnikiem? i tak i nie.
mam kumpla,który pracuje w jednej z lepszych kancelarii w polsce i jest prawą ręką szeryfa, a zabrakło mu kilku pkt. na aplikację, a barany, które uczą się od niego wszystkiego i tylko "X" pomóż i pomóż podostawali się.
znam prawnika, który powiedział, że nie będzie brał udziału w fikcyjnych procesach z urzędu, za to wyrzucili go z palestry i jest tylko radca prawnym-bardzo popularnym , szcególnie w kręgu naszych qrew czyli polityków.
ale znam kola, który był wyspecjalizowanym monterem, dziś jest na rencie, a prawo ochrony środowiska, administracyjne i budowlane zna stokrotnie lepiej niż banda biorąca pieniądze za korzystną dla swojego interesu interpretację tych praw. wielokrotnie , ja sam musiałem tłumaczyć prawnikowi o co chodzi na sprawach, bo to qrwa ciemniaki czasami.

Włodkowski B.

09.12.2006 15:48

Dla wyjaśnienia:
Co do P. Anny Woźniakowskiej, to wówczas, gdy wybierano radę społeczną Zakładu była z PO, obecnie jest już PiS (o ile coś się nie zmieniło w ostatnich 3 godzinach, od kiedy się widzieliśmy). W zamierzchłej przeszłości była także w Gospodarności.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025