REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

DO RR

# VIKING

17.06.2003 07:54

SKORO JESTEŚ TAKI WSZECHMOCNY, ŻE ZAŁATWISZ ZA PÓL ROKU TESCO. A JUŻ UTOPIŁEŚ HISTORYKA W MORZU ŚLINY, TO ZRÓB COŚ DLA LUDZI I ZAŁATW DLA MICHASIA MIEJSCE W BIAŁOLĘCKIM PRZEDSZKOLU...

# Vladymir

18.06.2003 00:13

Dzięki, Vikingu za szczerą chęc pomocy, ale na łapówkę do przedszkola na Strumykowej to nawet RR przy jego wysokiej diecie radnego nie stać. Michaś bez laski i łapówki pójdzie do przedszkola przy Dworcu Zachodnim, a że to godzina jazdy autobusem i dziecko sie wymęczy ? A kogo to dzisiaj obchodzi ? Mam chęc porzucenia pracy i przeistoczenia sie w bezrobotnego nurka grzebiącego w śmieciach w poszukiwaniu aluminiowych puszek po piwie, aby tylko nie tuczyć moją pensją radnych i całego samorządu odpowiedzialnego za ten stan rzeczy, ale trwoga o pełne brzuszki Michasia i Mikołaja na taki krok mi nie pozwalają... Więc RR i inni przeżuwacze tego paśnika, spijcie spokojnie, tych 10.000 PLN nieopodatkowanego dochodu nikt wam nie zabierze.

# Rozsądek

18.06.2003 21:35

RR chyba mocno ci sie dostało ? Chyba zasluzenie, wiec sie nie zdziw. To moje zdanie na ten temat - rozsadne wg mnie.

REKLAMA

# RR

27.06.2003 14:03

Jeżeli dieta radnego wynosi 10.000 zł, to na łapówkę za przyjęcie do przedszkola RR-a na pewno byłoby stać gdyby był radnym.
No bo ile może wynosić łapówka za przedszkole państwowe (czesne 300 zł), skoro czesne w prywatnym wynosi ok. 500 zł.
Dzis jestem ostatni dzień w pracy. Wyjeżdzam do Stanów, ale bede odwiedzał forum.

# Vladymir

30.06.2003 00:22

2000 lub 3000 PLN, to giełda z piaskownicy od matek, ktore zapłaciły.

# NN

02.07.2003 11:16

Poczytajcie sobie oświadczenia majątkowe radnych (dostępne na stronie dzielnicy). Dieta 1700, ale lektura czasem pouczająca.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025