REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

"Do Anety" :-)

# mg

12.05.2004 08:33

"...Czy wiesz, że Twoje oczy
Spalają mnie jak ogień
Gdy patrzę w Twoje oczy
Zaczyna się dzień..."
Pozdrawiam :-)

# Vladymir

12.05.2004 23:12

O, to bardzo stary przebój, chyba z polowy lat 80tych ubiegłego wieku ? Bardzo lubię te piosenkę, jest taka sugestywna, ale czy Aneta ma tyle lat, aby ja pamietać ?

# mg

13.05.2004 08:34

nie mam pojęcia bo jeszcze jej nie poznałem, ale sens się liczy a nie rok pochodzenia, takie rzeczy się nie zmieniają, no nie? :-), jak ona patrzy na mnie to mimo moich lat jestem w stanie się zaczerwienić :-)))))

REKLAMA

# Kacper

13.05.2004 09:40

Mg życzę powodzenia i więcej śmiałości.

# Vladymir

13.05.2004 22:04

mg, wyśpiewaj Anecie refren tej piosenki, a wtedy wszystko stanie się jasne i zrozumie dziewczyna, że liczysz się tylko Ty, a jak nie, to śmierć. W refrenie tej piosenki jest taka niesamowita przejściówka gitarowa od delikatnego soula do wścieklego punkrocka, no nie ? A potem znowu soul, delikatnie, tak, jak w zyciu. Odgrzebałeś, stary, piekny kawałek i masz rację, że wiek piosenki /niemłody/ i wiek słuchacza nie grają tutaj żadnej roli.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe