REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Czas zmienić burmistrza

# sfrustrowana

18.01.2004 15:52

Ten układ wyxzerpał już swoje możliwośco, ma ktoś jakieś pomysły?

# 40-latek

18.01.2004 17:56

Nie denerwuj się!!!!

# Sementkowski

18.01.2004 22:48

może i bym zrezygnował, ale Jurek mi nie pozwala.
wiem, że źle robimy, na spowiedzi nawet proboszcz zwrócił mi na to uwagę, ale co ja mam zrobić ? Nie macie pojęcia jaka kasa wchodzi w grę. jurek chyba by mnie zabił, gdybym wyskoczył z układu.
pójdę za to do piekła i to wszystko przez Jurka ;(

REKLAMA

# Yes

19.01.2004 12:21

Sfrustrowana jakie masz pomysły odnośnie nowego układu, skoro obecny układ wyczerpał swoje mozliwości

# gumiś

19.01.2004 22:08

Proponuje następujące odwrócenie przymierzy:
Ostrowski burmistrz
Zientecka zostaje
Woźniakowska na wiceburmistrza
Platforma dostaje jescze jednego wiceprzewodniczącego rady
Many już 6 głosów Pis plus 3 platformy. Dla stabilizacji układu potrzebujemy jeszcze 2. Opolski zosta przewodniczącym rady (może pociągnąć za sobą np. Lidię Polit, która nie zbyt eseldowska) i jaką śsierotę z Gospodarności. Koalicja gotowa.
By poszerzyć bazę społeczną warto coś zaproponować ludziom spoza układu: Kozłowski, Majlert, Pusz, Madej- udział w jakiejś komisji czy dać mocne wsparcie i fundusze np. Towarzystwu Przyjaciól Białołęki. Obecny układ jest już przegrany, trzeba biec do przodu.

# Yes

20.01.2004 08:09

Opolski przewodniczącym rady to gwóźdź do trumny Twojego pomysłu. To tak jakbys wybrał Jaskiernię razem z Czarzastym, a do tego Lidia Polit HA, HA, HA to ci dopiero zaplecze społeczne !!!!

REKLAMA

# Wyrocznia

20.01.2004 11:09

... ale wy dupki jesteście, i tak teraz to właśnie SLD w dzielnicy przejmie władze !!! i ludzie widzą na forum jak beznadziejnie kombinujecie, że nie liczy się dla was człowiek i jego dokonania, a jedynie zasrany układ polityczny i przejęcie władzy PO TRUPACH !!!
LUDZIE, POPATRZCIE NA WYPOWIEDX TEGO KRETYNA GUMISIA !!!
Widzicie tam gdzieś nowe szkoły?, a może nowe drog? ... może cokolwiek nowego dla mieszkańców dzielnicy ... ?
I przypatrzcie się, w jaki sposób działa PiS i Platforma ! SAME ZASRANE UKŁADY POLITYCZNE, żeby tylko wykończyć ludzi, którzy są wporządku i robią cokolwiek dla sprawy i mieszkańców !!!
A wy nędzni pisowcy i platformowcy, biedni i niewykształceni nadajecie sie do bandy Leppera, a nie do rządzenia Białołęką ! Grajcie dalej w swoje nędzne gierki i rozdawanie stołków. Forumowicze to widzą i każdy jest w stanie to ocenić. Żaden z was baranów nie napisał nigdy, co zrobił dla Białołęki lub co palnuje zrobić. Przed wyborami to tylko brechaliście wszyscy gębami, to to, to tamto, A GDZIE WYKONANIE TYCH OBIETNIC !!!
POWINNIŚCIE ZAPOZNAĆ FORUMOWICZÓW Z PLANEM INWESTYCYJNYM DLA BIAŁOŁĘKI, JAKI GOSPODARNOŚĆ RAZEM Z RESZTĄ CHOŁOTY WYPOCIŁA NA OKRES DO 2006 R.
TOTALNY ZASTÓJ W INWESTYCJACH ! Zapomnijcie o ścieżkach rowerowych, nowych drogach, ośrodku zdrowia obok gminy, zapomnijcie również o kanalizacji i wodociągach. NIC NIE BĘDZIE ! A co będzie, powinniście o to Smoczyńskiego zapytać !
Będą drogi w lesie na smokolandii robione i oświetlane, choć przy nich po jednej, góra dwie chałupy się znajdują !! W większości sa one bez nazwy ! Wodociągi i kanalizacja też tam będzie robiona.
TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI, GDZIE JEST KURNA MAĆ PROKURATOR? CZY NIKT Z RADNYCH NIE MOŻE ZŁOŻYĆ WNIOSKU DO PROKURATORA NA TEGO SUKINKOTA O NADUŻYCIA?

# Wyrocznia

20.01.2004 11:19

... jeszcze do Gumisia, bo mi jeszcze nie przeszło ...
a propos Ostrowski
... to może przed tym burmistrzowaniem, też by się nim prokurator zajął, bo JEGO ŻONKA PROWADZI PRZEDSZKOLE PRYWATNE, które jest dofinansowane z gminy w kwocie 850 zł. na każde dziecko. PRZECIEŻ TO TEŻ JEST CZYSTY BIZNES. KONTRAKT MA PODPISANY DO KOŃCA KADENCJI 2005-2006 ? Takie biznesy robią twoi idole DURNIU TY !!
Ty se oczy umyj baranku, może ci się poprawi, bo jakąś propagandą niezdrową cie karmią, ALBO TY TOTALNYM PRZYGŁUPEM JESTEŚ !!

# Yes

20.01.2004 14:01

Wyrocznio, nie wiem czy delficka lub też inna. Muszę stwierdzić, że tak sie nadajesz na wyrocznię jak na trymera na liberyjskim statku. Brzydko mówiąc wali ci w dekiel skoro widzisz SLD u steru władzy. Ślinisz sie do tej partyjki, jakbyś nie widział jej dokonań w skali makro. Masz zwidy partyjne lub inny rodzaj "hopsum dyrdum" czyli niemożności rozpoznania otaczającej Cię rzeczywistosci. Stawiaj na innych ale nie nie na nich - oni już rządzili tym krajem 45 lat i STARCZY

REKLAMA

# NN

20.01.2004 19:03

Rzeczywiście, stawianie na SLD to ciężka choroba i powinna być leczona. A smaczkiem jest to, że "Gospodarność" w poprzednim układzie świetnie funkcjonowała w koalicji właśnie z SLD! Oni są "obrotowi".

# Wiktor

20.01.2004 21:23

... (gospodarność) obrotowi (?) ..........., to szmaty, którym zależy tylko na utrzymaniu władzy ...., bo władza to pieniądz ;(

historyk

20.01.2004 21:30

Zamienił stryjek siekierkę .... na kijek. Tylko zmiana ordynacji z proporcjonalnej na większościową coś zmieni w samorządnosci. A tak będzie jak w przedwojennym teatrze wg recenzji A. Słonimskiego, raz ta sama para aktorów była czułymi kochankami, innym razem skonfliktowanym małżeństwem, a jeszcze innym razem rodzeństwem walczącym o spadek. A widzowie płacili za bilety...

REKLAMA

# NN

21.01.2004 22:02

W teatrze tak jest zawsze, gra się różne role. Jak dobrzy aktorzy, to i widzowie z biletami się znajdą. A jak marni, to widzów nawet więcej, ale bez biletów!
Przyszłość to JOW!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024