Forum › Białołęka
Czas zmienić burmistrza
# sfrustrowana 18.01.2004 15:52 |
|
Ten układ wyxzerpał już swoje możliwośco, ma ktoś jakieś pomysły?
|
# 40-latek 18.01.2004 17:56 |
|
Nie denerwuj się!!!!
|
# Sementkowski 18.01.2004 22:48 |
|
może i bym zrezygnował, ale Jurek mi nie pozwala.
wiem, że źle robimy, na spowiedzi nawet proboszcz zwrócił mi na to uwagę, ale co ja mam zrobić ? Nie macie pojęcia jaka kasa wchodzi w grę. jurek chyba by mnie zabił, gdybym wyskoczył z układu. pójdę za to do piekła i to wszystko przez Jurka ;( |
# Yes 19.01.2004 12:21 |
|
Sfrustrowana jakie masz pomysły odnośnie nowego układu, skoro obecny układ wyczerpał swoje mozliwości
|
# gumiś 19.01.2004 22:08 |
|
Proponuje następujące odwrócenie przymierzy:
Ostrowski burmistrz Zientecka zostaje Woźniakowska na wiceburmistrza Platforma dostaje jescze jednego wiceprzewodniczącego rady Many już 6 głosów Pis plus 3 platformy. Dla stabilizacji układu potrzebujemy jeszcze 2. Opolski zosta przewodniczącym rady (może pociągnąć za sobą np. Lidię Polit, która nie zbyt eseldowska) i jaką śsierotę z Gospodarności. Koalicja gotowa. By poszerzyć bazę społeczną warto coś zaproponować ludziom spoza układu: Kozłowski, Majlert, Pusz, Madej- udział w jakiejś komisji czy dać mocne wsparcie i fundusze np. Towarzystwu Przyjaciól Białołęki. Obecny układ jest już przegrany, trzeba biec do przodu. |
# Yes 20.01.2004 08:09 |
|
Opolski przewodniczącym rady to gwóźdź do trumny Twojego pomysłu. To tak jakbys wybrał Jaskiernię razem z Czarzastym, a do tego Lidia Polit HA, HA, HA to ci dopiero zaplecze społeczne !!!!
|
# Wyrocznia 20.01.2004 11:09 |
|
... ale wy dupki jesteście, i tak teraz to właśnie SLD w dzielnicy przejmie władze !!! i ludzie widzą na forum jak beznadziejnie kombinujecie, że nie liczy się dla was człowiek i jego dokonania, a jedynie zasrany układ polityczny i przejęcie władzy PO TRUPACH !!!
LUDZIE, POPATRZCIE NA WYPOWIEDX TEGO KRETYNA GUMISIA !!! Widzicie tam gdzieś nowe szkoły?, a może nowe drog? ... może cokolwiek nowego dla mieszkańców dzielnicy ... ? I przypatrzcie się, w jaki sposób działa PiS i Platforma ! SAME ZASRANE UKŁADY POLITYCZNE, żeby tylko wykończyć ludzi, którzy są wporządku i robią cokolwiek dla sprawy i mieszkańców !!! A wy nędzni pisowcy i platformowcy, biedni i niewykształceni nadajecie sie do bandy Leppera, a nie do rządzenia Białołęką ! Grajcie dalej w swoje nędzne gierki i rozdawanie stołków. Forumowicze to widzą i każdy jest w stanie to ocenić. Żaden z was baranów nie napisał nigdy, co zrobił dla Białołęki lub co palnuje zrobić. Przed wyborami to tylko brechaliście wszyscy gębami, to to, to tamto, A GDZIE WYKONANIE TYCH OBIETNIC !!! POWINNIŚCIE ZAPOZNAĆ FORUMOWICZÓW Z PLANEM INWESTYCYJNYM DLA BIAŁOŁĘKI, JAKI GOSPODARNOŚĆ RAZEM Z RESZTĄ CHOŁOTY WYPOCIŁA NA OKRES DO 2006 R. TOTALNY ZASTÓJ W INWESTYCJACH ! Zapomnijcie o ścieżkach rowerowych, nowych drogach, ośrodku zdrowia obok gminy, zapomnijcie również o kanalizacji i wodociągach. NIC NIE BĘDZIE ! A co będzie, powinniście o to Smoczyńskiego zapytać ! Będą drogi w lesie na smokolandii robione i oświetlane, choć przy nich po jednej, góra dwie chałupy się znajdują !! W większości sa one bez nazwy ! Wodociągi i kanalizacja też tam będzie robiona. TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI, GDZIE JEST KURNA MAĆ PROKURATOR? CZY NIKT Z RADNYCH NIE MOŻE ZŁOŻYĆ WNIOSKU DO PROKURATORA NA TEGO SUKINKOTA O NADUŻYCIA? |
# Wyrocznia 20.01.2004 11:19 |
|
... jeszcze do Gumisia, bo mi jeszcze nie przeszło ...
a propos Ostrowski ... to może przed tym burmistrzowaniem, też by się nim prokurator zajął, bo JEGO ŻONKA PROWADZI PRZEDSZKOLE PRYWATNE, które jest dofinansowane z gminy w kwocie 850 zł. na każde dziecko. PRZECIEŻ TO TEŻ JEST CZYSTY BIZNES. KONTRAKT MA PODPISANY DO KOŃCA KADENCJI 2005-2006 ? Takie biznesy robią twoi idole DURNIU TY !! Ty se oczy umyj baranku, może ci się poprawi, bo jakąś propagandą niezdrową cie karmią, ALBO TY TOTALNYM PRZYGŁUPEM JESTEŚ !! |
# Yes 20.01.2004 14:01 |
|
Wyrocznio, nie wiem czy delficka lub też inna. Muszę stwierdzić, że tak sie nadajesz na wyrocznię jak na trymera na liberyjskim statku. Brzydko mówiąc wali ci w dekiel skoro widzisz SLD u steru władzy. Ślinisz sie do tej partyjki, jakbyś nie widział jej dokonań w skali makro. Masz zwidy partyjne lub inny rodzaj "hopsum dyrdum" czyli niemożności rozpoznania otaczającej Cię rzeczywistosci. Stawiaj na innych ale nie nie na nich - oni już rządzili tym krajem 45 lat i STARCZY
|
# NN 20.01.2004 19:03 |
|
Rzeczywiście, stawianie na SLD to ciężka choroba i powinna być leczona. A smaczkiem jest to, że "Gospodarność" w poprzednim układzie świetnie funkcjonowała w koalicji właśnie z SLD! Oni są "obrotowi".
|
# Wiktor 20.01.2004 21:23 |
|
... (gospodarność) obrotowi (?) ..........., to szmaty, którym zależy tylko na utrzymaniu władzy ...., bo władza to pieniądz ;(
|
historyk 20.01.2004 21:30 |
|
Zamienił stryjek siekierkę .... na kijek. Tylko zmiana ordynacji z proporcjonalnej na większościową coś zmieni w samorządnosci. A tak będzie jak w przedwojennym teatrze wg recenzji A. Słonimskiego, raz ta sama para aktorów była czułymi kochankami, innym razem skonfliktowanym małżeństwem, a jeszcze innym razem rodzeństwem walczącym o spadek. A widzowie płacili za bilety...
|
# NN 21.01.2004 22:02 |
|
W teatrze tak jest zawsze, gra się różne role. Jak dobrzy aktorzy, to i widzowie z biletami się znajdą. A jak marni, to widzów nawet więcej, ale bez biletów!
Przyszłość to JOW! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.