REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Droga na Tarchominie im. Marka Pola

# Yes

21.01.2004 20:39

W ogólnopolskim plebiscycie wytypowano drogę im. Marka Pola, z największą ilością dziur i nierówności. Która z dróg naszej kochanej dzielnicy zasługuje waszym zdaniem na to miano ?

# mieszek

21.01.2004 20:43

Nowodworska

# w.k

21.01.2004 20:58

Autostrada-Modlińska w godzinach porannego szczytu.

REKLAMA

misso

21.01.2004 21:21

W naszej dzielnicy to nie wiem, ale ja bym przemianowała Al. Jana Pawła, na remont której właśnie odwołano trzeci przetarg... A może nazwać jego imieniem nasz nieistniejący Most Północny?!

# Kotkaa

21.01.2004 22:39

Pomorska, kawałek przez las w stronę Majolikowej. Samochód przejedzie na jedynce, rower lepiej prowadzić.

# kika

21.01.2004 22:44

A może właśnie którąs z tych dróg poświęcić rodzinie Smoczyńskich....

REKLAMA

# Vladymir

21.01.2004 22:51

Zdecydowanie Nowodworska, tutaj nawet czołg zgubi swoje gasienice, a jak do dziury wrzuci sie kamień, to on leeeeeeeci, że hej !

# jot.es

22.01.2004 00:54

Do Przemiłej Kotkii.
Droga Kotkoo ul Pomorska, od Modlińskiej do lasku jest uliczką typowo osiedlową i mieszkańcy tej uliczki płacili ciężkie pieniądze budując tu swoje domy (30-40 lat temu) żeby mieszkać w ciszy, zdala od zgiełku miasta i dlatego asfalt na tej uliczce kończy się przy lasku. Onegdaj mieszkańcy zdeterminowani najazdem betoniarek z pobliskiej betoniarni mieszczącej się zaraz za lasem, kopali w lesie doły i ustawiali barykady uniemożliwjające ruch tranzytowy Modlińska - -> Tarchomin.
Tak było dawno temu, wiem bo mieszkałem tam ponad 50 lat.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

# Kotkaa

22.01.2004 15:28

Wcale nie chcę, żeby tam był asfalt, mnie się ta uliczka kończąca przed lasem podoba taka, jaka jest.
Przechodziłam tamtędy ostatnio i zastanawiałam się, jakim cudem w jej leśnej części robią się tak potworne dziury w takich ilościach?
Jeśli nie mówimy o uliczkach osiedlowych, to wg mnie najbardziej dziurawa jest Nowodworska, łeb w łeb z Klasyków (w okolicach przejazdu szczególnie).

REKLAMA

# Duśka

22.01.2004 19:08

Do kotki: a ja tam mam działkę do sprzedania, co ty na to? Skoro tak ci sie ta uliczka podoba... Duśka

# Kotkaa

22.01.2004 21:40

Zamieszkam w domu na zielonej Białołęce (a stan techniczno-"zbrojeniowy" posesji przy Pomorskiej pozwala chyba zaliczać ją do zielonej Białołeki), kiedy będę miała dużo czasu i bardzo dużo pieniędzy. Chyba że do tego czasu bedzie wszędzie gaz, wodociąg i kanalizacja :)))
Duśka, na własne mieszkanie mnie nie stać, co dopiero na działkę...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni