Forum › Białołęka
Droga na Tarchominie im. Marka Pola
# Yes 21.01.2004 20:39 |
|
W ogólnopolskim plebiscycie wytypowano drogę im. Marka Pola, z największą ilością dziur i nierówności. Która z dróg naszej kochanej dzielnicy zasługuje waszym zdaniem na to miano ?
|
# mieszek 21.01.2004 20:43 |
|
Nowodworska
|
# w.k 21.01.2004 20:58 |
|
Autostrada-Modlińska w godzinach porannego szczytu.
|
misso 21.01.2004 21:21 |
|
W naszej dzielnicy to nie wiem, ale ja bym przemianowała Al. Jana Pawła, na remont której właśnie odwołano trzeci przetarg... A może nazwać jego imieniem nasz nieistniejący Most Północny?!
|
# Kotkaa 21.01.2004 22:39 |
|
Pomorska, kawałek przez las w stronę Majolikowej. Samochód przejedzie na jedynce, rower lepiej prowadzić.
|
# kika 21.01.2004 22:44 |
|
A może właśnie którąs z tych dróg poświęcić rodzinie Smoczyńskich....
|
# Vladymir 21.01.2004 22:51 |
|
Zdecydowanie Nowodworska, tutaj nawet czołg zgubi swoje gasienice, a jak do dziury wrzuci sie kamień, to on leeeeeeeci, że hej !
|
# jot.es 22.01.2004 00:54 |
|
Do Przemiłej Kotkii.
Droga Kotkoo ul Pomorska, od Modlińskiej do lasku jest uliczką typowo osiedlową i mieszkańcy tej uliczki płacili ciężkie pieniądze budując tu swoje domy (30-40 lat temu) żeby mieszkać w ciszy, zdala od zgiełku miasta i dlatego asfalt na tej uliczce kończy się przy lasku. Onegdaj mieszkańcy zdeterminowani najazdem betoniarek z pobliskiej betoniarni mieszczącej się zaraz za lasem, kopali w lesie doły i ustawiali barykady uniemożliwjające ruch tranzytowy Modlińska - -> Tarchomin. Tak było dawno temu, wiem bo mieszkałem tam ponad 50 lat. Pozdrawiam bardzo serdecznie. |
# Kotkaa 22.01.2004 15:28 |
|
Wcale nie chcę, żeby tam był asfalt, mnie się ta uliczka kończąca przed lasem podoba taka, jaka jest.
Przechodziłam tamtędy ostatnio i zastanawiałam się, jakim cudem w jej leśnej części robią się tak potworne dziury w takich ilościach? Jeśli nie mówimy o uliczkach osiedlowych, to wg mnie najbardziej dziurawa jest Nowodworska, łeb w łeb z Klasyków (w okolicach przejazdu szczególnie). |
# Duśka 22.01.2004 19:08 |
|
Do kotki: a ja tam mam działkę do sprzedania, co ty na to? Skoro tak ci sie ta uliczka podoba... Duśka
|
# Kotkaa 22.01.2004 21:40 |
|
Zamieszkam w domu na zielonej Białołęce (a stan techniczno-"zbrojeniowy" posesji przy Pomorskiej pozwala chyba zaliczać ją do zielonej Białołeki), kiedy będę miała dużo czasu i bardzo dużo pieniędzy. Chyba że do tego czasu bedzie wszędzie gaz, wodociąg i kanalizacja :)))
Duśka, na własne mieszkanie mnie nie stać, co dopiero na działkę... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.