REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# woLaaaa

05.04.2019 11:26

Może piesi też czekają na proste chodniki, czemu tylko dba się o jedną grupę

# Lukasz321a

05.04.2019 12:49

Jak lemingi głosują tak potem jest... Gdyby ludzie zagłosowali zgodnie z własnym sumieniem i przekonaniami bez oglądania się na sondaże wyborcze to taki cyrk nigdy by nie miał miejsca.

# azs

05.04.2019 15:04

szkoda tylko,że na odcinku około 400 metrów będą 3 światła od Okopowej do Karolkowej. Na bardziej niebezpiecznych skrzyżowaniach nie ma świateł.

REKLAMA

# Drakon61

06.04.2019 04:54

Gdyby moją kochaną Wolę tak odbudowywano i budowano, to do dziś nie mielibyśmy tu NIC. Przy okazji posyłam solidną porcję przekleństw i wyzwisk dla PRZESTĘPCÓW, którzy zniszczyli centrum mojej okolicy: PDT, Wenecję i zrównali z ziemią ZABYTKOWE Kino WZ [----] domyślności zostawiam co bym napisał, co myślę, ale jest tego na pół godziny. - Z życzeniami im wszystkiego najgorszego. Wolak, Artur!!!

# qvertz

06.04.2019 20:23

Górczewską zwężą dokładnie tak samo jak odcinek Leszna na zdjęciu. To prawdopodobnie spowoduje w porannym szczycie korki w kierunku ul. Okopowej ciągnące się już ul. Sokołowskiej. Bo raczej trudno się spodziewać, że ludzie zrezygnują z przejazdów środkami komunikacji kołowej (samochodami też) ulicą Górczewską. Alternatywy nie ma. Aleja Prymasa jest zapchana już teraz dzień w dzień. Mimo to likwiduje się buspasy (sic!) i chce zapędzać ludzi niczym bydło do metra. A nie każdy będzie nim jechał. Przed budową metra Leszno rano było zawsze zakorkowane, E2 uciekało w Młynarską (na szczęście był tam trambuspas), 190 i 171 wlokły się powoli. Metro na początku powinno trochę poprawić sytuację, ale ludzi i samochodów w mieście będzie cały czas przybywać. Metro, rower to nie jest alternatywa, tylko uzupełnienie dotychczasowych rozwiązań transportowych, które nie mogą być likwidowane. Niech włodarze wsi Warszawa nawet o tym nie myślą, bo to im się czkawką szybko odbije.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl