REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Boje sie...

# osa

06.11.2005 20:19

Boję się o premiera bo nie chcę by w tym tygodniu narobil w g ....
Ma taki plan a te z PO od Kaznowskiego Jacka wichrzyciela mogą mu wstawić drąg w d...
Gdzie jest Mierzejewska i ten jej asystent nieuk ?
Czyżby usnęła po kampani ?

# siekierka kurpiowska

06.11.2005 21:07

O jedno i za mało się zabrzęczało- chyba, że to żądło?

# erega omnes

07.11.2005 07:54

Asystent nieuk non stop pracuje- wejdz głąbie na Nowodworską i zobacz co tam postawiono.Asystent przez 5 miechów prowadził sprawe z którą przez 5 lat żaden radny nic nie zrobił. Tak więc fajansiarzu z ploletariatu nie zapodawaj takich tekstów.

REKLAMA

# Kaśka

07.11.2005 10:20

A w co on zrobil ? W kapelusz ?

# misiek

07.11.2005 12:14

chyba zrobil w gacie

# Burmistrz Smokowiec

07.11.2005 13:21

Boję się o "ose" - jak każdy "DOBRY" komuch bedzie musiał zejść do podziemia i przeczekać trudne czasy.Jest i siekierka K. -stały wyrywacz zła na Białołece. Wszędzie węszy to zło i nazywa je PIS
czasem się przyzna ze ma dwa cudeńka. Genialnych synów- niemalże brakuje im paru punktów aby się stali członkami Mensy.
Siekiero jedna. Weż startuj w wyborach , masz zaplecze geniuszy -jak dorosną zostaną radnymi .Ty wtedy zajmiesz miejsce Smoka albo Ostrego. Uzdrowisz Białołeke.
Tylko przedstaw się nam aby wiedzieć na jakiego Eugaeniusza ( no bo synkowie to geniusze a ty jesteś ich ojcem-mistrzem więc w hierarchi geniuszy sojsz wyżej)...GŁOSOWAĆ

REKLAMA

# siekierka kurpiowska

07.11.2005 23:09

Jak to już zdarzało mi się wspominać na tym forum- bliżej mi do Zorro niż radnego i wolę postawę Robin Hooda niż Szeryfa z Nottingham. Co do Eugeniusza to jeśli czytałeś swoim dzieciom przepiękne książki o Mikołajku- przede wszystkim wyróżniał się nosem...
A tak nawiasem może pogadamy o książkach zamiast o polityce...
Ostatnio modny jest Kod Leonarda, Templariusze itp...
Czy nie jest to przypadkiem coś co podważa zasady wiary katolickiej?
A może o wycieczkach w pobliżu Białołęki i nie tylko ( co prawda niektórzy wtedy robią zakupy)?
Ostatnio z pasją ( nie mylić z Gibsonem) oglądam przygody "Rudego" i najlepszego czołgu drugiej wojny Światowej. Cóż gdybyśmy taki mieli w Iraku?
A może nieśmiertelny REjS w tych pięknych okolicznościach przyrody?
A może? No właśnie pogadajmy o ...?

# yyy

08.11.2005 09:54

Oj Siekierko to chyba nie na tym forum

# Piotr Oracz

08.11.2005 10:48

O przepraszam. Ale w sprawie progów na Nowodworskiej to interweniowałem arkuszem interwencyjnym. Proszę zachować obiektywizm. Sprawa bezpieczeństwa na ul. Nowodworskiej leży nie tylko na sercu asystenta. Ten "próg" ma kilka matek i może dlatego się udało.

REKLAMA

# siekierka kurpiowska

08.11.2005 11:14

I w bólach urodziło się po pięciu latach i pięciu miesiącach ( ukłon dla wysiłków Asystenta i Piotra Oracza) dwa garby. Ciekew jestem ile czasu w takim razie będzie trwało dokończenie chodnika przy Nowodworskiej, aby wszystkie owieczki mogły dojść do owczarni?

# Bronek

08.11.2005 12:46

Oracz Piotr wybawca i świata naprawca.Czy może zauważyliście że ten radny z PiSu zawsze znajdzie się w wypowiedziach po naprawie czegoś -tak mimochodem.Nigdy się nie spóżni ,jeśli idzie o ocenę własnie jego.Taki samodzielnie budujący sie własny wizerunek.
Podobny do wizerunku Pawła TTTT.....kolegi Religi.
A w Platformie nie ma pozytywów???Myślicie że jesteśmy gorsi?

# evelin

08.11.2005 22:04

ZGADZAM SIĘ Z BRONKIEM CO DO JEGO OPINII NA TEMAT P.ORACZA.BYŁAM ŚWIADKIEM,KIEDY ON I P.STAŃCZYK NIE ODPUŚCILI OKAZJI DO LANSOWANIA SWOICH OSÓB NA SPOTKANIU Z POSŁEM OŁDAKOWSKIM PRZED 2 TURĄ WYBORÓW PREZYDENCKICH.POSEŁ PROSIŁ O PYTANIA A ONI POLEŻLI DO MIKROFONU,BY MÓWIĆ O SWOICH WIZYTACH W MUZEUM POWSTANIA WARSZAWSKIEGO.A JEŚLI MOWA O PROGACH TO CAŁĄ ROBOTĘ W TEJ SPRAWIE ODWALIŁ SPOŁECZNIE MICHAŁ CHMIELEWSKI MA NA TO ODPOWIEDNIE DOKUMENTY

REKLAMA

# Burmistrz Smokowiec

08.11.2005 22:44

Z tego wynika ze Oracz jedynie umie pole orać

# wtajemniczona

08.11.2005 23:08

Panie Piotrze Oraczu, czyżby pan zaczął się bać zbliżających wyborów i martwi się pan o swój stołek radnego?? Oaza nie jest już tak mocna i tam pan głosów nie zbierzesz, więć podszywasz się pan pod cudze interwencje??w sumie szkoda taki stołek stracić, przez cztery lata była kaska za "nicnierobienie".. Sam pan zastępca burmistrza w dniu powstawania garbów na Nowodworskiej nic o tym nie wiedział, więc proszę nie ściemniać, że interwencja radnego dzielnicy Białołęka, bo dzielnica o tych garbach nic nie wiedziała!! Interweniował sam M.CH. i to u pana Marszałka Wojewódzkiego i w Urzędzie Stołecznym. Zdjęcia, podpisy, opinie biegłych i policji itp dostępne u samego M.CH. - człowieka, dzięki któremu uczestnicy ulicy Nowodworskiej mogą się poczuć ciut bezpieczniej.

# Zwolennik

08.11.2005 23:56

Przykre ale wygląda na to, że w łonie białołęckiego PiSu nastąpił rozłam i nawet na tym forum to widać. Coś brak odwagi lokalnym liderom zorganizować spotkanie członków Koła i o tym porozmawiać. Lepiej na siebie naskakiwać publicznie nawet przed wrogami PiSu ?! Faktycznie źle to wróży powodzeniu w wyborach samorządowych.

REKLAMA

# sztywniak

09.11.2005 09:58

Tylko radny z PiSu Tomasz P. ma pewnośc że jego klienci nie powiedzą na niego a ni jednego slowa żle. Są dwa metry niżej i nie zależy im na reklamie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy