Forum › Białołęka
Boje sie...
# osa 06.11.2005 20:19 |
|
Boję się o premiera bo nie chcę by w tym tygodniu narobil w g ....
Ma taki plan a te z PO od Kaznowskiego Jacka wichrzyciela mogą mu wstawić drąg w d... Gdzie jest Mierzejewska i ten jej asystent nieuk ? Czyżby usnęła po kampani ? |
# siekierka kurpiowska 06.11.2005 21:07 |
|
O jedno i za mało się zabrzęczało- chyba, że to żądło?
|
# erega omnes 07.11.2005 07:54 |
|
Asystent nieuk non stop pracuje- wejdz głąbie na Nowodworską i zobacz co tam postawiono.Asystent przez 5 miechów prowadził sprawe z którą przez 5 lat żaden radny nic nie zrobił. Tak więc fajansiarzu z ploletariatu nie zapodawaj takich tekstów.
|
# Kaśka 07.11.2005 10:20 |
|
A w co on zrobil ? W kapelusz ?
|
# misiek 07.11.2005 12:14 |
|
chyba zrobil w gacie
|
# Burmistrz Smokowiec 07.11.2005 13:21 |
|
Boję się o "ose" - jak każdy "DOBRY" komuch bedzie musiał zejść do podziemia i przeczekać trudne czasy.Jest i siekierka K. -stały wyrywacz zła na Białołece. Wszędzie węszy to zło i nazywa je PIS
czasem się przyzna ze ma dwa cudeńka. Genialnych synów- niemalże brakuje im paru punktów aby się stali członkami Mensy. Siekiero jedna. Weż startuj w wyborach , masz zaplecze geniuszy -jak dorosną zostaną radnymi .Ty wtedy zajmiesz miejsce Smoka albo Ostrego. Uzdrowisz Białołeke. Tylko przedstaw się nam aby wiedzieć na jakiego Eugaeniusza ( no bo synkowie to geniusze a ty jesteś ich ojcem-mistrzem więc w hierarchi geniuszy sojsz wyżej)...GŁOSOWAĆ |
# siekierka kurpiowska 07.11.2005 23:09 |
|
Jak to już zdarzało mi się wspominać na tym forum- bliżej mi do Zorro niż radnego i wolę postawę Robin Hooda niż Szeryfa z Nottingham. Co do Eugeniusza to jeśli czytałeś swoim dzieciom przepiękne książki o Mikołajku- przede wszystkim wyróżniał się nosem...
A tak nawiasem może pogadamy o książkach zamiast o polityce... Ostatnio modny jest Kod Leonarda, Templariusze itp... Czy nie jest to przypadkiem coś co podważa zasady wiary katolickiej? A może o wycieczkach w pobliżu Białołęki i nie tylko ( co prawda niektórzy wtedy robią zakupy)? Ostatnio z pasją ( nie mylić z Gibsonem) oglądam przygody "Rudego" i najlepszego czołgu drugiej wojny Światowej. Cóż gdybyśmy taki mieli w Iraku? A może nieśmiertelny REjS w tych pięknych okolicznościach przyrody? A może? No właśnie pogadajmy o ...? |
# yyy 08.11.2005 09:54 |
|
Oj Siekierko to chyba nie na tym forum
|
# Piotr Oracz 08.11.2005 10:48 |
|
O przepraszam. Ale w sprawie progów na Nowodworskiej to interweniowałem arkuszem interwencyjnym. Proszę zachować obiektywizm. Sprawa bezpieczeństwa na ul. Nowodworskiej leży nie tylko na sercu asystenta. Ten "próg" ma kilka matek i może dlatego się udało.
|
# siekierka kurpiowska 08.11.2005 11:14 |
|
I w bólach urodziło się po pięciu latach i pięciu miesiącach ( ukłon dla wysiłków Asystenta i Piotra Oracza) dwa garby. Ciekew jestem ile czasu w takim razie będzie trwało dokończenie chodnika przy Nowodworskiej, aby wszystkie owieczki mogły dojść do owczarni?
|
# Bronek 08.11.2005 12:46 |
|
Oracz Piotr wybawca i świata naprawca.Czy może zauważyliście że ten radny z PiSu zawsze znajdzie się w wypowiedziach po naprawie czegoś -tak mimochodem.Nigdy się nie spóżni ,jeśli idzie o ocenę własnie jego.Taki samodzielnie budujący sie własny wizerunek.
Podobny do wizerunku Pawła TTTT.....kolegi Religi. A w Platformie nie ma pozytywów???Myślicie że jesteśmy gorsi? |
# evelin 08.11.2005 22:04 |
|
ZGADZAM SIĘ Z BRONKIEM CO DO JEGO OPINII NA TEMAT P.ORACZA.BYŁAM ŚWIADKIEM,KIEDY ON I P.STAŃCZYK NIE ODPUŚCILI OKAZJI DO LANSOWANIA SWOICH OSÓB NA SPOTKANIU Z POSŁEM OŁDAKOWSKIM PRZED 2 TURĄ WYBORÓW PREZYDENCKICH.POSEŁ PROSIŁ O PYTANIA A ONI POLEŻLI DO MIKROFONU,BY MÓWIĆ O SWOICH WIZYTACH W MUZEUM POWSTANIA WARSZAWSKIEGO.A JEŚLI MOWA O PROGACH TO CAŁĄ ROBOTĘ W TEJ SPRAWIE ODWALIŁ SPOŁECZNIE MICHAŁ CHMIELEWSKI MA NA TO ODPOWIEDNIE DOKUMENTY
|
# Burmistrz Smokowiec 08.11.2005 22:44 |
|
Z tego wynika ze Oracz jedynie umie pole orać
|
# wtajemniczona 08.11.2005 23:08 |
|
Panie Piotrze Oraczu, czyżby pan zaczął się bać zbliżających wyborów i martwi się pan o swój stołek radnego?? Oaza nie jest już tak mocna i tam pan głosów nie zbierzesz, więć podszywasz się pan pod cudze interwencje??w sumie szkoda taki stołek stracić, przez cztery lata była kaska za "nicnierobienie".. Sam pan zastępca burmistrza w dniu powstawania garbów na Nowodworskiej nic o tym nie wiedział, więc proszę nie ściemniać, że interwencja radnego dzielnicy Białołęka, bo dzielnica o tych garbach nic nie wiedziała!! Interweniował sam M.CH. i to u pana Marszałka Wojewódzkiego i w Urzędzie Stołecznym. Zdjęcia, podpisy, opinie biegłych i policji itp dostępne u samego M.CH. - człowieka, dzięki któremu uczestnicy ulicy Nowodworskiej mogą się poczuć ciut bezpieczniej.
|
# Zwolennik 08.11.2005 23:56 |
|
Przykre ale wygląda na to, że w łonie białołęckiego PiSu nastąpił rozłam i nawet na tym forum to widać. Coś brak odwagi lokalnym liderom zorganizować spotkanie członków Koła i o tym porozmawiać. Lepiej na siebie naskakiwać publicznie nawet przed wrogami PiSu ?! Faktycznie źle to wróży powodzeniu w wyborach samorządowych.
|
# sztywniak 09.11.2005 09:58 |
|
Tylko radny z PiSu Tomasz P. ma pewnośc że jego klienci nie powiedzą na niego a ni jednego slowa żle. Są dwa metry niżej i nie zależy im na reklamie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.