REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

bibloteka na tarchominie

# cheles

25.06.2003 11:31

czy jest i gdzie proszę o namiary lchemperek@mazowieckie.pl

# martyna

25.06.2003 15:00

Jest, na Antalla 5, nad Domem Towarowym Tarchomin.

# Vladymir

25.06.2003 23:19

Zncznie bliżej: Plac Światowida 3, bardzo fajna i dobrze wyposazona biblioteka publiczna, polecam !!!

REKLAMA

# Basia

26.06.2003 10:19

Vladymirze: Cheles pytał o Tarchomin a nie Nowodwory. Zresztą co dla kogo bliżej.

# martyna

26.06.2003 12:15

Na Placu Światowida? A gdzie dokładnie?

# Nata

26.06.2003 13:24

Pl. Światowida, to chyba jest w lasku?
Ja korzystam z biblioteki przy pl. Hallera. Niestety związane jest to z dojazdami, ale jest tam duży wybór książek. Przyznam , że
niekorzystne wrażenie sprawiła na mnie biblioteka przy Antalla i jakoś nie mogę się przemóc, aby się tam zapisać.

REKLAMA

# Kotkaa

26.06.2003 22:28

Przy Antalla nie jest źle, ale książek "do czytania" tam rzeczywiście mają niewiele. Na półce z tzw. "nowościami" same harlequinowate szmiry, Chmielewskiej jest sztuk 6, Sapkowskiego dostaje się "spod lady", Lema jakieś nędzne resztki... Głównie śmiertelnie poważna literatura, mnie osobiście kojarząca się z przymusowymi lekturami szkolnymi.
Podobno nieźle zaopatrzona jest biblioteka Białołęki Dworskiej przy ul. Ambaras -- o dziwo, mają fundusze na nowe książki, a panie dobrze pamiętają gusta czytelników. Tyle, że to kawałek...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA