Forum › Białołęka
# Z Szamocina 26.08.2019 23:16 |
|
Dziękuję za przypomnienie historii, którą przeżyłam,bowiem miałam zaszczyt pracować w nowopowstałej wówczas gminie Warszawa-Bialoleka.Cieszy mnie, że wśród naszych mieszkańców są pasjonaci, którzy pielęgnują i szerzą wiedzę o naszej Dzielnicy.Skladam ukłon Panu Bartłomiejowi Włodkowskiemu ,bo to On od wielu lat , nieustannie,jest szperaczem i poszukiwaczem naszych białołęckich korzeni.Pragne podkreślić, że pierwszą instytucją powstałą w nowopowstałej Gminie był Ośrodek Pomocy Społecznej mający wówczas swoją siedzibę przy ul. Antalla 4.
|
# Klara1985 20.09.2019 13:15 |
|
A ja dziękuję za ten artykuł ponieważ będzie doskonałym tematem do rozmów z moimi znajomymi, którzy są zdziwieni, że z rodzinnego domu na Ursynowie przeprowadziłam się na Białołękę. Jako dziecko dorastałam i obserwowałam jak zmienia się Ursynów, a obecnie mieszkając na nowym osiedlu Viva Garden będę tworzyć jako mieszkaniec historię dzielnicy Białołęka. Młode osiedle, młodzi mieszkańcy, więc dużo czasu i pracy przed nami, aby pokazać, że ta dzielnica ma swoje uroki i daje wiele możliwości.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.