REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

znowu zimno w autobusach ZTM

Alf

23.10.2003 11:47

Tylko w niektórych autobusach kierowcy włączają ogrzewanie.
Czyżby znowu (jak w zeszłym roku) były premie za oszczędzanie na benzynie, koszte, zdrowia pasażerów?

# rudolf

23.10.2003 19:48

Na to wygląda

# jawor

23.10.2003 20:55

A od kiedy to drogi Alfie autobusy opalane są benzyną a tak w ogule to nie narzekaj jeszcze jest piękna polska jesień, jeszcze nie ma mrozów a jak jest Ci zimno proponuję poprostu ubrać się troszkę cieplej , czapeczkę założyć żeby główka nie marzła.

REKLAMA

# zimowe chłody

24.10.2003 15:01

Ropą.
Ale co to zmienia?
Zimno i ptaki odleciały do ciepłych krajów.

# Kotkaa

24.10.2003 20:04

Jakimś paliwem ekologicznym, przynajmniej tak jest na nich napisane.
Zimno i w autobusach też zimno. A w niektórych okna się nie domykają, hi, hi, jest wtedy sporo wolnych miejc, bo ludziom się nie chce tej wody z foteli wytrzeć...
Czapeczka nie pomaga, raczej grube skarpetki. Ale kiedy zrobi się jeszcze troszkę zimniej (a zima ma byc długa i ostra), to nawet skarpetki nie pomogą.

# teraz polska

25.10.2003 21:53

Ale i tak naszą atrakcyjną polską ziemię wykupią Francuzi, Włosi i Hiszpanie właśnie z powodu naszego cudownego klimatu.
Nasza polska słota i chłody na pewno ich przyciągną. A nasze dobre sampoczucie i radość życia będzie stanowiło argument decydujący do porzucenia ich nudnych, osłonecznionych przez cały rok domów.
Strzeżcie się Unii!

REKLAMA

# Gonzo

27.10.2003 09:19

A pamiętacie, jak w zeszłym roku Kaczyńki obiecywał, że już zawsze będzie ciepło w autobusach ? Miał zmienić zasady wynagradzania kierowców, i co?
Jak widać BREDNIE, BREDNIE, BREDNIE, BREDNIE I JESZCZE RAZ BREDNIE !!!

# rudy

27.10.2003 09:28

Gonzo to tak wszyscy, kaczka najwięcej ale sami mu daliśmy pole do popisu zmieniajac ustawę warszwską.Wyobraż sobie co będzie gdy zostanie prezydentem Polski?

# Gonzo

27.10.2003 12:37

... no chyba żartujesz, on ? to ja się wyprowadzę z tego kraju ... :(

REKLAMA

# rudy

27.10.2003 12:43

A kogo widziałbyś na tym miejscu, (aby się nie wyprowadzić)?Bo odpowiedziach na tym forum ciągle przychodzą mi różne cytaty do głowy, chociażby a lepiej nie bo znowu wywołam jakąś odpowiedź
byłego polityka.

# Gonzo

27.10.2003 13:36

Stary, ja ci dam odpowiedź:
GONZO NA PREZYDENTA !!!
i tu się po kimś powtórzę: może lepiej nie będzie, ale napewno śmieszniej :)

# Gonzo

27.10.2003 13:41

... i do Disneylandu zamiast do Unii kraj zaprowadzę, bo z takim sejmem nigdzie indziej się nie da :)

REKLAMA

# Gonzo

27.10.2003 13:46

... a na poważnie, to wiesz jak jest,
kicha jest :(

# rudy

27.10.2003 14:45

Wiem Gonzo wiem i ciężko mi się z tym żyje.A jak sam widzisz najważniejsza jest gadka, obrzucanie epitetami.A może by tak kto postarał się aby zmniejszyć bezrobocie?

# Gonzo

27.10.2003 18:09

To jest naprawdę problem. Nie da się tego od ręki rozwiązać. Tu kilka rzeczy wchodzi w grę. Widzisz, tak naprawdę człowiek obrotny, potrafiący się dobrze sprzedać nie będzie miał z tym problemu, jak ja i ty (prawdopodobnie). Ale jest masa ludzi w naprawdę trudnej sytuacji, tylko co zrobić. Wiesz jak jest. Znajomym się pomaga, ale to nie ta skala. Tu trzeba ROZWIĄZAŃ STRUKTURALNYCH, a nie manufaktury :(
... a tu trzebaby Hausnera Gonzem podmienić :)

REKLAMA

# rudy

28.10.2003 08:19

gonzo przeczytaj sobie przy porannym śniadanku jak traktuje
kolega pana P. waldek.Dla mnie jest to obraźliwe.Popieram pomysł
w/w.Jeżeli sami coś nie zerobimy , jeżeli ludzie się nie zjednoczą, jeżeli nie przestaną się bać to .... sam wiesz

# Gonzo

28.10.2003 10:03

już dostał po łbie :)

# Gonzo

28.10.2003 14:12

a nie łapię z tą bojaźnią, ja się nie boję nikogo, a ty ?
ja mogę, jak się ktoś ze mną założy, na smoka nasikać z tego balkonu w ratuszu i co mi zrobi?
... albo na tego świentkowskiego :)

REKLAMA

Ptysia

28.10.2003 21:06

Gonzo...jesteś cool!!!!!!!

# Gonzo

29.10.2003 10:59

:)
... wiem Ptysieńko, nie jedna już mi to mówiła :)

# rudy

29.10.2003 12:52

Gonzo to nie chodzi o odwagę, to chodzi o ludzi.Jeden podkłada świnię drugiemu, widzimy jak się okrada w innych i nikt nie reaguje, ludzie drża o swoje miejsca pracy, nie widzą niczego bo niechcą.Zobacz jak reagują na protesty innych, ich to nie dotyczy to mogą się mądrzyć.To jest ten strach.

REKLAMA

# jawor

29.10.2003 17:39

A zaczeło się od zimnych autobusów a zkończyło na polityce, czy Wy nie umiecie o niczym innym pogadać?

# Gonzo

29.10.2003 21:18

no ale co, kolejny raz krew niwinnych ludzi przelewać ?
a czy ludzie oby napewno tego chcą? Jak sam rudy napisałeś, boją się :( Najgorsze jest jednak to, że może przyjść taki moment, że dojdą do wniosku, że ich postawa życiowa była niewłaściwa, ale wtedy może być za późno
a propos, słyszałeś o hutach zasłoniętych rywinem ?

# rudy

30.10.2003 14:45

Niestety nie słyszałem.

REKLAMA

# Gonzo

30.10.2003 22:11

... ano mówi się w sumie tylko o Rywingate, a tu nam huty sprzedali bez osłony socjalnej dla ludu tam pracującego, niebawem 8.000 narodu znajdzie się na bruku bez pracy, to smutne, jakoś mi się to rozmija z moją wizją kraju :(

# lastryko

26.09.2016 22:05

jak jest zima to jest zimno
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe