Forum › Warszawa
zawody biegowe lub triathlonowe w Przykonie
Amator_biegania 15.04.2015 14:51, wpis modyfikowany 1 raz, |
|
kto jedzie na zawody dla biegaczy lub triathlonowe do Przykony Link przesyłam tutaj: www.tri4.pl ?
|
Amator_biegania 15.04.2015 14:52 |
|
WEŹ UDZIAŁ I WYLOSÓJ NAGRODĘ ZA 3.300 zł.
WIĘCEJ W REGULAMINIE ZAWODÓW - TERAZ PROMOCYJNA OPŁATA STARTOWA DLA PIERWSZYCH 200 OSÓB W TRIATHLONIE. |
Amator_biegania 02.06.2015 10:57 |
|
Tegoroczne Dni Przykony to uczta muzyczna nie tylko dla koneserów.
Na scenie pojawi się "duch" młodego pokolenia, uczestnik 7 edycji Must be the music, raper, autor tekstów Daniel Nitecki. Artysta w swoich piosenkach dotyka problemów młodego pokolenia: niespełnione miłości, problemy z uzależnieniem, brakiem akceptacji itp. W tym roku Daniel wystąpi w 8 edycji Mam Talent w TVN. Kolejną propozycją dla mieszkańców Przykony będzie uczestnik "Bitwy na Głosy" Mariusz Urbaniak, który wystąpi z zespołem muzycznym KING ROCKER. Po udziale w Telewizyjnym Show nagrał piosnkę "Dzwonię do Ciebie", którą usłyszeć można było w wielu rozgłośniach radiowych na terenie całego kraju. "Dzwonię do Ciebie" pojawiło się również w serialu "Barwy szczęścia" TVP2 jako motyw kończący odcinki. Artysta jest w trakcie nagrywania swojej płyty. W czasie koncertu będzie można usłyszeć jego autorskie utwory, ale również energetyczne covery. Na deser wystąpi artysta, którego nie trzeba nikomu przedstawiać. Muzyk, kompozytor, aranżer, założyciel zespołu "DWA PLUS JEDEN", znany z duetu "ANDRZEJ I ELIZA". Człowiek, który nie liczy godzin i lat, oraz ma zawsze pogodę dla bogaczy. Wytrawny piosenkarz, który na scenie czuje się jak RYBA w wodzie. Andrzej Rybiński bo o nim mowa, wystąpi w czasie Dni Przykony śpiewając swoje największe przeboje. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.