REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Max

28.10.2015 09:36

A na nowy (i kolejny) cmentarz w Aleksandrowie pazury sobie ostrzy Parfia NSPJ z Falenicy: http://aleksandrow.warszawa.pl/cmentarz-w-aleksandrowie/. Dobrze, że mieszkańcy walczą przeciw!

# wawryk

04.11.2015 21:37

Ostrzy pazury? JA teściów musiałem pod płotem chować, bo taki fircyk jak TY sobie kupił działeczke w okolicy Falenicy

# zkr

06.11.2015 00:27

A co na to gminy żydowskie? Własne dziedzictwo ich nie interesuje?

REKLAMA

# Wawka

06.11.2015 00:44

#wawryk napisał(a) 04.11.2015 21:37
Ostrzy pazury? JA teściów musiałem pod płotem chować, bo taki fircyk jak TY sobie kupił działeczke w okolicy Falenicy
Był już nawet ogrodzony teren po drugiej stronie ulicy ale księżulo zapomniał, że tam stoją domy od dawna i jakoś tak ich mieszkańcy nie bardzo chcą mieć za płotem tych co odeszli

# MartaZ

10.11.2015 10:54

#wawryk napisał(a) 04.11.2015 21:37
To #wawryku prawo złamałeś chowając śp. pod płotem, a jak chcesz chować w Falenicy to optuj za cmentarzem w Falenicy. A fircykami nazywaj tych, którzy nie patrzą na problem obiektywnie i nie biorą pod uwagę wszystkich minusów upatrzonej lokalizacji, włącznie z wodą w grobie, zatrutym jeziorkiem i wyciętym lasem.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA