Forum › Wawer
# Max 28.10.2015 09:36 |
|
A na nowy (i kolejny) cmentarz w Aleksandrowie pazury sobie ostrzy Parfia NSPJ z Falenicy: http://aleksandrow.warszawa.pl/cmentarz-w-aleksandrowie/. Dobrze, że mieszkańcy walczą przeciw!
|
# wawryk 04.11.2015 21:37 |
|
Ostrzy pazury? JA teściów musiałem pod płotem chować, bo taki fircyk jak TY sobie kupił działeczke w okolicy Falenicy
|
# zkr 06.11.2015 00:27 |
|
A co na to gminy żydowskie? Własne dziedzictwo ich nie interesuje?
|
# Wawka 06.11.2015 00:44 |
|
#wawryk napisał(a) 04.11.2015 21:37 Był już nawet ogrodzony teren po drugiej stronie ulicy ale księżulo zapomniał, że tam stoją domy od dawna i jakoś tak ich mieszkańcy nie bardzo chcą mieć za płotem tych co odeszliOstrzy pazury? JA teściów musiałem pod płotem chować, bo taki fircyk jak TY sobie kupił działeczke w okolicy Falenicy |
# MartaZ 10.11.2015 10:54 |
|
#wawryk napisał(a) 04.11.2015 21:37 To #wawryku prawo złamałeś chowając śp. pod płotem, a jak chcesz chować w Falenicy to optuj za cmentarzem w Falenicy. A fircykami nazywaj tych, którzy nie patrzą na problem obiektywnie i nie biorą pod uwagę wszystkich minusów upatrzonej lokalizacji, włącznie z wodą w grobie, zatrutym jeziorkiem i wyciętym lasem.Ostrzy pazury? JA teściów musiałem pod płotem chować, bo taki fircyk jak TY sobie kupił działeczke w okolicy Falenicy |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.