Forum › Wawer
Zakup mieszkania w Wawrze i okolicy-prośba o pomoc
# robiw 08.02.2017 10:57 |
|
Witam Szanownych Forumowiczów,
Jako, że w niedługim czasie planuję zmianę miejsca zamieszkania (aktualnie Mińsk Mazowiecki) chciałem się poradzić o wybór odpowiedniej lokalizacji oraz dewelopera w Wawrze (ew. Międzylesie/Anin), jako że nie znam zupełnie tych rejonów a jakoś je sobie upatrzyłem, jako pasujące do moich oczekiwań. Serdecznie proszę o opinię/namiary. To czego oczekuję to: - sprawdzony deweloper budujący dobrej jakości mieszkania, - bliskość terenów zielonych/lasu itp, - niska zabudowa, najlepiej z dużymi powierzchniami zielonymi, - dogodna komunikacja do centrum Warszawy byłaby dodatkowym atutem, choć głównie poruszam się autem, a że jeżdżę na 6. rano do pracy, to nie obejmują mnie jeszcze korki na wjeździe do Stolicy. Generalnie zależy mi na spokojnej okolicy w sąsiedztwie terenów zielonych i bezproblemowym deweloperze. Cena ok. 6tys/m2. Inwestycja może być w budowie lub dopiero w fazie projektu, gdyż czas w jakim chcę się wprowadzić to okres do 2 lat. Bardzo proszę o sugestie...robiw |
Lucjana 10.03.2017 10:56 |
|
Hej ja ci polecam mieszkanie w centrum Warszawy http://daa.pl/4S1 . Mój znajomy chcąc kupić mieszkanie właśnie trafił na nich. Wśród różnych ofert te wydaje mi się najbardziej atrakcyjne. Warto zobaczyć ich ofertę szczególnie, że lokalizacja jest bardzo dogodna i będziesz miał bliżej do pracy. Niestety nie powiem ci jaki jest ten developer, bo sama na razie sprawdzam opinię o nim. Ale jak tylko wyrobię sobie zdanie to dam znać. Powodzenia w szukaniu mieszkania
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.