REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

zagubione psy?

ania

14.04.2004 18:24

Już dwa razy widziałam rano na przystanku Stefanika (w stronę centrum) zapuszczonego, chudego owczarka collie. Łazi w tę i z powrotem, biega do tego dzikiego sadu. Wygląda na takiego, który się zgubił i szuka w okolicy właściciela. Chyba, że ktoś o niego nie dba i tak go puszcza sampopas. Jeśli tak to niech z uwagi na moje wrażliwe serce tego nie robi, bo mam potem cały dzień doła jak myślę o takim psie.
A jeszcze dziś po południu w tej samej okolicy, również po osiedlu Ciołkosza i po ulicy między samochodami, błąkał się mały długowłosy mops jakiś czy piekińczyk (taki z wystającymi zębami). Ludziom się przyglądał i biegał w kółko. Biedny taki, nie zapytasz go przecież - a ty czyj jesteś?. Sama mam psa przybłędę i serce mi się kraje. Jeśli coś wiecie na ten temat, jeśli ktoś szuka, komuś zginął pies dajcie znać. Może wiecie coś o tym owczarku, może nie potrzebnie się martwię.
Pozdrawiam.
Uff, ale się spisałam, nie poznaję koleżanki

# nicka

16.04.2004 15:38

ten collie wałęsa się już bardzo długo w tych okolicach, więc chyba jest miejscowy i ktoś go karmi, bo inaczej już dawno by się przeniósł w inne okolice.
O tym małym nic nie wiem, bo nawet go nie widziałam.

# TOST

18.04.2004 18:04

chyba znam właściciela tego collie, mieszka na stefanika chyba pod 12B, dawniej widziałem tego pana z owczarkiem szkockim , ale od jakiegos czasu chodzi sam i jakby czegos szukal

REKLAMA

# ania ponownie

18.04.2004 19:46

A czy mówisz o takim niepełnosprawnym chyba mężczyznie? Bo rzeczywiscie nie widzialam go dawno z tym owczarkiem. Czasami chodzil też z nim chłopczyk i teraz widuję go z innym psem. Moze to rzeczywiscie ich?

# TOST

19.04.2004 20:03

dokładnie tak
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl