REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

samoobrona (???)

# atak

15.04.2004 10:00

jeśli chodzi o mnie to nic się nie zmieniło i nadal nie lubię polityki ale w związku z nadchodzącym zagrożeniem ze strony panów w czerwono-białych krawatach chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat "tego czegoś", co sądzicie o tej partii, jak będziecie głosować i dlaczego nie na samoobronę ;-), pozdrawiam
wierzę że starzy bywalcy tego forum, że po "nazwisku" nie wymienię, nie zawiodą i oddadzą swój głos na ten temat

# menel

16.04.2004 00:58

bede na nich glosowal,
po co mam szukac pracy jak od AL dostane
co miesiac 900 zl :))
Lepper na prezydenta!!!

dar200

16.04.2004 19:33

Jestem za ale za kim nie powiem.

REKLAMA

# paw

16.04.2004 21:10

900 i mój bogaty sąsiad bedzie msiał sie ze mna podzielic bo Lepper tak każe.
Powinni tego zabronić.

# franek

18.04.2004 11:30

Wolę Leppera niż PO i SLd ,przynajmniej ma jaja. PiS miałby szansę, ala jest za miękki dla złodziejaszków w Warszawie.

# atak

19.04.2004 08:46

ludzie bredzicie

REKLAMA

# kaz..

19.04.2004 13:20

Najlepsi to chyba ludzie z PiSu. Żon nie biją ,prawie święci są a że póżniej okaże się że to ta sama glina co wszyscy to będzie po czasie.

# LPR wita was

19.04.2004 20:15

Glosujcie na nas i na naszego przywódcę z "Rodzina Adamsów"

# piotr anty ue

19.04.2004 21:55

nie ma znaczenia czy lepper, rokita lub miller, nic się na razie nie zmieni. oczywiście mentalnośc polaka można byłoby zmienić, ale tylko metodą marchewki i potężnego bata, ale niestety tematem nr 1 od 2 lat jest wyłącznie UE - kolejna pułapka na łatwowiernych i liczących, na to, że europa im da.....bo się należy. nikt nikomu nic nie da, zresztą juz niedługo zacznie się............

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy