Forum › Białołęka
samoobrona (???)
# atak 15.04.2004 10:00 |
|
jeśli chodzi o mnie to nic się nie zmieniło i nadal nie lubię polityki ale w związku z nadchodzącym zagrożeniem ze strony panów w czerwono-białych krawatach chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat "tego czegoś", co sądzicie o tej partii, jak będziecie głosować i dlaczego nie na samoobronę ;-), pozdrawiam
wierzę że starzy bywalcy tego forum, że po "nazwisku" nie wymienię, nie zawiodą i oddadzą swój głos na ten temat |
# menel 16.04.2004 00:58 |
|
bede na nich glosowal,
po co mam szukac pracy jak od AL dostane co miesiac 900 zl :)) Lepper na prezydenta!!! |
dar200 16.04.2004 19:33 |
|
Jestem za ale za kim nie powiem.
|
# paw 16.04.2004 21:10 |
|
900 i mój bogaty sąsiad bedzie msiał sie ze mna podzielic bo Lepper tak każe.
Powinni tego zabronić. |
# franek 18.04.2004 11:30 |
|
Wolę Leppera niż PO i SLd ,przynajmniej ma jaja. PiS miałby szansę, ala jest za miękki dla złodziejaszków w Warszawie.
|
# atak 19.04.2004 08:46 |
|
ludzie bredzicie
|
# kaz.. 19.04.2004 13:20 |
|
Najlepsi to chyba ludzie z PiSu. Żon nie biją ,prawie święci są a że póżniej okaże się że to ta sama glina co wszyscy to będzie po czasie.
|
# LPR wita was 19.04.2004 20:15 |
|
Glosujcie na nas i na naszego przywódcę z "Rodzina Adamsów"
|
# piotr anty ue 19.04.2004 21:55 |
|
nie ma znaczenia czy lepper, rokita lub miller, nic się na razie nie zmieni. oczywiście mentalnośc polaka można byłoby zmienić, ale tylko metodą marchewki i potężnego bata, ale niestety tematem nr 1 od 2 lat jest wyłącznie UE - kolejna pułapka na łatwowiernych i liczących, na to, że europa im da.....bo się należy. nikt nikomu nic nie da, zresztą juz niedługo zacznie się............
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.