REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

gołota

# ziggy rozalski

16.04.2004 10:38

jesli nie podda się to zostanie znokautowany w szóstej rundzie, jakieś inne propozycje?

# Lewar_Narodowo_Katolicki

16.04.2004 16:37

Znokautowany? Na cos takiego moze to sobie moze pozwolic Mezczyzna, ktory przegrywa walke, bo jest slabszy, gorzej walczy i takie tam bzdety.... Dostaje w ryj i pada. Malo eleganckie i troche niehigieniczne, ale godne Prawdziwego Fajtera. A ten osikany lamus, umilowanie calego Pruszkowa, co on potrafi? Sfauluje Nawiedzonego Murzyna ciosem w "antene" i go wywala z ringu, albo ucieknie z obledem w podbitych oczach, przez liny...szosta runda...he, he...niepoprawny fantasta z Ciebie, Ziggy.

# paw

16.04.2004 21:09

Tayson go przegoni.

REKLAMA

# ziggy rozalski

19.04.2004 08:27

siemka lewar, no to teraz możemy podyskutować, bo jużznamy wynik, jeśli chodzi o mie to ten bełkoczący niezrozumiale tur mnie zaskoczył chociaż żadnych emocji w tej walce nie widziałem
pozdro

# Lewar_Narodowo_Katolicki

19.04.2004 11:46

...tak, to duze, ba ! - bardzo duze, zaskoczenie ale walka na mnie sprawiala wrazenie pojedynku "ustawionego". W ogladzie pojedynku zwrocilem uwage na...kolanko Endrju, ktore w licznych momentach, a szczegolnie w zwarciach, niepokojaco podrygiwalo w gore, aby zatrzymac sie w pol drogi od krocza czekoladowego boja. Jestem oczarowny, ze Endrju panuje nad takimi odruchami. To wielki postep ! Innymi slowy: Golota Reload ?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl