REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

zagrajmy w szachy - 1 przypomnienie

# Jarek

13.03.2003 08:07

Przypominam, ze ruszyła akcja zapisów do turnieju szachowego.
5 kwietnia 2003 (jak zwykle SOBOTA) w SP nr 344 przy Erazma z Zakroczymia 15 od godziny 10 - 14 gramy!!!!!!!
Na chętnych czekamy do pierwszego dnia wiosny (21 marca).
Wybrałem już nagrody dla zwycięzców - myślę, że się im spodobają. Jarek
P.S.
Dla chcących wyładować swoją energię w sposób ściśle kontrolowany przygotowuję propozycje na wiosnę, lato i jesień.
Szukam kilku chętnych osób do poświęcenia odrobiny czasu wolnego w soboty, dla siebie i dla innych. Tylko poważne oferty przyjmuję pod adresem:
jarfil0@wp.pl

# miłośnik pras lokalnej

13.03.2003 10:36

czy działasz w ramach jakiejś organizacji... Chętnie dowiedziałbym sie czegoś więcej. Pozdrawiam

# antypolityka

13.03.2003 12:03

grunt to formalności, no nie miłośnik?

REKLAMA

# Jarek

13.03.2003 12:11

Turnieje tenisowe - Ligę Tenisa - organizuję od 7 lat. Pierwszy zorganizowałem będąc przewodniczącym Rady Rodziców SP nr 344, następne już w ramach Białołęckiego Stowarzyszenia Samorzadowego "NASZE SZKOŁY".
Turniej tenisowy rozegrany w ferie zimowe - po raz pierwszy dla dorosłych - zorganizowaliśmy z Jackiem sami pod patronatem Przewodniczącego Rady Dzielnicy. Szachowemu też patronuje Pan Przewodniczący, a organizuję go we współpracy z księdzem Andrzejem - bez żadnego szyldu organizacyjnego!!!
Jestem bezpartyjny od urodzenia.
Zapraszam do współpracy. Jarek

# miłośnik pras lokalnej

13.03.2003 13:12

dzięki za wyjaśnienie. Interesują mnie wszelkie grupy, działające na naszym terenie - stąd pytanie - zarówno te bardziej sformalizowane, jak i powstające i działające ad hoc. Myślę, że powinniśmy o sobie wiedzieć, bo wtedy można efektywnie współpracować. Te wyjaśnienia dla antypolityka.
I jeszcze jedno - tacy ludzie jak Jarek stanowią właśnie o dynamizmie naszego podwórka. Do Historyka: powtarzam - czy nie warto "uderzyć" do nich z ofertą Tow. Przyjaciół Białołęki? Myslę, że należałoby włączyć ich działania i pomysły w Twoją ideę. Wtedy niemal z "marszu" powstanie coś ciekawego, mającego sporą ofertę, coś, cztm można zainteresować np. media wcale nie lokalne.
Jarku - napisz też coś więcej o swoim wiosenno-letnio-jesiennym pomyśle. Być może pewna grupa młodzieży będzie zainteresowana... Jeśli nie chcesz na forum prześlij na maila: avetki@wp.pl
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni