REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# PAPATUPI

12.05.2021 10:47

Wy chu** jak możecie tak ściemniać- opiszcie sytuacje taką jaką byla w rzeczywistości a nie nie ściemniacie dla marnych kilku groszy premii wyrobionych na ludzkim nieszczeciu

# LukaszM

12.05.2021 15:03

Dokaldnie , artykul to kompletna bzdura jestem akurat sąsiadem tego Pana i widziałem zaiscie . Facet mial odpalone werbasto czy jakoś tak to się nazywa bo robil porządku na aucie - z tego co wiem to ogrodnik bardzo przyjazny i na pewno nie pijak hihi . Ale jeden z strażników miejskich to prawdziwy szeryf WAWRA pobudliwy jak po dopalaczach bo już widziałem go dwa razy przy innych interwencjach z handlującymi nie legalnie przy naszej głównej drodze. Jednych tepi i jeat agresywny a jednych omija bo albo mu się odwdzięczają albo to rodzina i konkurencję wykancza dla nich hihi. Faktycznie facet nie powinien po pijaku robic porządku w aucie ale to nie złamanie prawa ale agresja ze strony strażnika miejskiego to na pewno przekroczenie granic , wydaje mi się ze nawet zpsikal tego sąsiada gazem w samochodzie bo jak go wyrzucił z samochodu to się za oczy trzymał z 30 min. Ogólnie parodia straży miejskiej pracuje , po ciotkowie Pana Władzia z PRL bez podejścia, pojęcia i do tego łamiący prawo a my za to płacimy.

# sosna123

13.05.2021 19:32

holowałem ostatnio samochód rozbity przez takiego delikwenta, http://autopomocdrogowa.radom.pl się cieszy, poszkodowani mniej

REKLAMA

# Rudy102

15.05.2021 14:29

Słyszałem, że facet sam się przyznał, że wrócił właśnie z komunii. Był nachlany i miał odpalony silnik a strażnikom powiedział, że miał zamiar odjechać. Nie słuchał poleceń i nawsadzał kilka ku... strażnikom.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy