Forum › Wawer
# PAPATUPI 12.05.2021 10:47 |
|
Wy chu** jak możecie tak ściemniać- opiszcie sytuacje taką jaką byla w rzeczywistości a nie nie ściemniacie dla marnych kilku groszy premii wyrobionych na ludzkim nieszczeciu
|
# LukaszM 12.05.2021 15:03 |
|
Dokaldnie , artykul to kompletna bzdura jestem akurat sąsiadem tego Pana i widziałem zaiscie . Facet mial odpalone werbasto czy jakoś tak to się nazywa bo robil porządku na aucie - z tego co wiem to ogrodnik bardzo przyjazny i na pewno nie pijak hihi . Ale jeden z strażników miejskich to prawdziwy szeryf WAWRA pobudliwy jak po dopalaczach bo już widziałem go dwa razy przy innych interwencjach z handlującymi nie legalnie przy naszej głównej drodze. Jednych tepi i jeat agresywny a jednych omija bo albo mu się odwdzięczają albo to rodzina i konkurencję wykancza dla nich hihi. Faktycznie facet nie powinien po pijaku robic porządku w aucie ale to nie złamanie prawa ale agresja ze strony strażnika miejskiego to na pewno przekroczenie granic , wydaje mi się ze nawet zpsikal tego sąsiada gazem w samochodzie bo jak go wyrzucił z samochodu to się za oczy trzymał z 30 min. Ogólnie parodia straży miejskiej pracuje , po ciotkowie Pana Władzia z PRL bez podejścia, pojęcia i do tego łamiący prawo a my za to płacimy.
|
# sosna123 13.05.2021 19:32 |
|
holowałem ostatnio samochód rozbity przez takiego delikwenta, http://autopomocdrogowa.radom.pl się cieszy, poszkodowani mniej
|
# Rudy102 15.05.2021 14:29 |
|
Słyszałem, że facet sam się przyznał, że wrócił właśnie z komunii. Był nachlany i miał odpalony silnik a strażnikom powiedział, że miał zamiar odjechać. Nie słuchał poleceń i nawsadzał kilka ku... strażnikom.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.