REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Wynajem szalunków i rusztowań

androg

11.03.2019 12:49

Witam!
Prowadzę małą firmę budowlaną i na moje szczęście udało mi się niedawno wygrać aż 3 przetargi na budowy - nie są to duże zlecenia, ale pozwalają na to, by moja firma się rozwijała. Pracowników mam już przygotowanych, ale brakuje mi sprzętu. Szukałem więc firmy oferującej wynajem tego sprzętu - może w przyszłości zdecyduję się na zakup. Wracając do tematu - znalazłem firmę KBS http://www.kbs-construction.pl/ i odnoszę wrażenie, że jest to firma warta zaufania. Z tego co wiem, to mają dość korzystne ceny, a na tym na ten moment zależy mi najbardziej (chcę, by moi pracownicy zarabiali u mnie satysfakcjonujące pieniądze). Czy ktoś z Was kojarzy tę firmę i mógłby się wypowiedzieć na ich temat?

# Wokul80

23.10.2019 10:38

Mogę się wypowiedzieć na temat firmy http://www.ekspres-rusztowania.pl , która działa przede wszystkim w Warszawie i Łodzi. Bardzo solidne przedsiębiorstwo, które dysponuje nie tylko doskonałym sprzętem renomowanych producentów, ale oferuje ponadto usługi montażu, transportu i demontażu rusztowań. Myślę, że wynajem to znacznie bardziej korzystne rozwiązanie niż zakup na własność, zwłaszcza jeżeli mamy do zrealizowania tylko jednorazową inwestycję.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl