REKLAMA

autoreklama tustolica 1autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0
Forum › Bia這喚ka

REKLAMA

totalbud porto zeran 2

# Dziadek

09.01.2015 18:34

By這by dobrze, 瞠by Owsiak wcze郾iej przedstawi� rozliczenie z poprzedniej imprezy, bo tak nie wiadomo czy dajemy na szpitale, czy na nowy apartament dla Owsiaka? Je瞠li prawd� jest to co pisze Matka Kurka, to koszty organizacji imprezy s� wy窺ze ni� zawarto嗆 puszek, ale prawd� zna tylko Owsiak i jego ksi璕owa.

platformers

10.01.2015 02:07

Masz problem, to nie dawaj kasy i ju�.

# lutek

10.01.2015 09:38

niech zagra na remont ulic np ko豉cinskiej i fortel zeby ludzie nie byli oblewani wod� z ka逝� jak jeziora

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 2olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 0

# Olla

10.01.2015 13:15

Mam nadziej�, 瞠 wszyscy krytycy Owsiaka gdy znajd� si� w szpitalu, tak瞠 ich dzieci i rodzice, zrezygnuj�, na pi鄉ie(!) z urz康ze� zakupionych przez WO同. Ale znajac tych oszo這m闚 to ochoczo skorzystaj� i jeszcze b璠� wr璚z 膨da� tego wszystkiego na wy陰czno嗆. Kundle niegodne komentarzy

antyurz璠nik

10.01.2015 15:43

Chcia豚ym zauwa篡�, 瞠 pieni康ze zebrane przez WO同 nie s� w豉sno軼i� Owsiaka tylko daj帷ych. Jawno嗆 rozlicze�- nie m闚i� tu o fundacji, ale firmach, kt鏎e wykonuj� us逝gi na rzecz fundacji ( Mr闚ka Ca豉) nie jest przejrzysta. Je郵i s康 wyda� wyrok, aby udost瘼ni� dokumentacj�, a nie jest on prze Owsiaka wykonany to budzi to zdziwienie i w徠pliwo軼i. Je郵i Owsiak wyrzuca z konferencji dziennikarza, kt鏎y zadaje niewygodne pytanie to r闚nie� 幢e o nim 鈍iadczy. Osobi軼ie od kilku lat ( jak pojawi造 si� w徠pliwo軼i) nie wspieram WO同. Je郵i inni chc� to ich wyb鏎.

# MKra

10.01.2015 16:18

WO同 jest przede wszystkim du篡m obci捫eniem finansowym dla gminy kt鏎a jest zmuszana do organizowania event闚. Osobi軼ie wola豚ym mie� kawa貫k r闚nego chodnika albo 豉wki w parku ni� w徠pliwej jako軼i koncert zespo逝 rockowego, kt鏎ego nazwy nigdy nie s造sza貫m i pewnie nigdy nie zapami皻am. Mo瞠 w pocz徠kach WO同 zespo造 gra造 za darmo, teraz to jest dla nich niez造 biznes. A to nie jest w porz康ku i Juras powinien wprowadzi� przejrzyste zasady 瞠 wszyscy graj� za darmo, a kasa z gminy idzie na szpital a nie do kieszenie pseudoartyst闚 albo znajomych kr鏊ika.

REKLAMA

norblin lipiec 02 2norblin lipiec 02 0

# takaja

11.01.2015 10:19

砰cz� Owsiakowi, 瞠by 篡� tak skromnie jak polscy biskupi. Z tego co wiem, to w KK "B鏬 zap豉�" te� sporo kosztuje :)

# takaja

11.01.2015 18:23

#takaja napisa�(a) 11.01.2015 10:19
Z tego co wiem, to w KK te� sporo kosztuje :)

KK czyli Kodeks Karny
dla obja郾ienia niekt鏎ym, tym kt鏎zy dot康 nie wiedzieli.

# MKra

11.01.2015 21:04

#Olla napisa�(a) 10.01.2015 13:15
Mam nadziej�, 瞠 wszyscy krytycy Owsiaka gdy znajd� si� w szpitalu, tak瞠 ich dzieci i rodzice, zrezygnuj�, na pi鄉ie(!) z urz康ze� zakupionych przez WO同. Ale znajac tych oszo這m闚 to ochoczo skorzystaj� i jeszcze b璠� wr璚z 膨da� tego wszystkiego na wy陰czno嗆. Kundle niegodne komentarzy

Serio? A mo瞠 wy郵esz do ka盥ego szpitala milicjan闚 ludowych do pilnowania ;)
Nie pomagasz Olla takimi argumentami! Ka盥y ma prawo dawa� albo nie dawa� datki na wybrane przez siebie cele. Ci co daj�, maj� prawo wiedzie� na co id� ich pieni康ze. Nie ma sensu doszukiwa� si� w tym 瘸dnych teorii spiskowych.
Nie pomagasz te� Olla obra瘸j帷 innych, bo stawiasz w z造m 鈍ietle WO同. No bo kto b璠zie chcia� wspomaga� nawet najbardziej szlachetn� inicjatyw�, za kt鏎� stoj� ludzie o w徠pliwej kulturze osobistej?

REKLAMA

atal zakatek harmonia 2atal zakatek harmonia 0

# heja

14.01.2015 01:30

Dla wszystkich, kt鏎ym zach造郾i璚ie ide� WO同 nie utrudni這 racjonalnego my郵enia: http://utnie.pl/eb8gh

# heja

14.01.2015 01:33

sorry, ten link dziala: http://bit.ly/1u2Rp1S
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� pogrubienie i wpisz [b]. Na ko鎍u pogrubienia wpisz [/b].
Przyk豉d: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� kursywa i wpisz [i]. Na ko鎍u kursywy wpisz [/i].
Przyk豉d: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonk�, kt鏎a chcesz wstawi� w tre軼i w miejscu kursora:
:

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

cmp moje zdrowie 3cmp moje zdrowie 0
Kup bilet

REKLAMA

cmp tarczyca 1cmp tarczyca 2cmp tarczyca 0

Najnowsze informacje na Tu Bia這喚ka

REKLAMA

totalbud mirabelki 01 1totalbud mirabelki 01 0

Kup bilet

Znajd� swoje wakacje

Powy窺ze tre軼i pochodz� z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasa簑

Wst徙 do ksi璕arni