Forum › Targówek
# Wert 11.11.2022 15:21 |
|
Kolejny raz władze miasta podejmują decyzję o wytyczeniu buspasa, bez konsultacji z dzielnicą, kontynuując w ten sposów haniebną politykę dzikiego korkowania miasta. Na podstawie tego działania, nie jestem pewien czy PO powinna dalej rządzić.
|
# Taddek 12.11.2022 16:18 |
|
Ja od dawna jestem pewien że Trzesk pRegra wybory za zwezanie ulic slupkoze
|
# Marian 14.11.2022 09:22 |
|
Za niszczenie drog w Wawie daje PO czerwoną kartkę i zagłosuję na PIS. Po co buspasy skoro nie bedzie więcej autobusow?
|
Taltos2 14.11.2022 09:51 |
|
O, trolle z PiS-u się uaktywniły. I jak zwykle, nie przeczytały, albo nie zrozumiały, prostego tekstu. Wincentego/Głębocka zostaną POSZERZONE pod buspas. Samochody zyskają swój pas bez autobusów, a te, bez korków - zwłaszcza w godzinach porannych i/lub po megakorku na S8, bez stania z osobówkami dojadą szybciej do metra.
PS. Jedyne o co tu się można przyczepić, że ten buspas powinien być gotowy w momencie przedłużenia M2 na Bródno.. |
# 1944 19.11.2022 20:11 |
|
Przecież na tych osiedlach mieszkają przyjezdni co odczuwają traumę na widok autobusu bo przypomina im czekanie na Pekaes co chodził u nich raz na dzień. Taki woli zawsze passata od helmutów.
|
# Asiaste 28.12.2022 13:35 |
|
Miastem rządzi mafia pederastrów, miłośników taniego wina, łatwego zarobku i lenistwa, a takżekobiet obyczjów lekkkich
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.