Forum › Legionowo i Jabłonna
# ggg 05.03.2014 21:26 |
|
"Wyburzyć tę ruderę i zrobić alejki, postawić ławki - stworzyć park, wtedy mielibyśmy spokojny zakątek" serdecznie współczuję temu miastu takich pseudo-mieszkańców
|
# cardamon 07.03.2014 20:19 |
|
"Wyburzyć tę ruderę i zrobić alejki, postawić ławki - stworzyć park, wtedy mielibyśmy spokojny zakątek" serdecznie współczuję temu miastu takich pseudo-mieszkańców - nie trzeba burzyć, w takim stanie niedługo samo się zawali, i może o to chodzi właścicielowi?
|
# b-londyn 08.03.2014 09:49 |
|
ja bym tam widział mieszkania o podwyższonym standardzie i reprezentacyjnej architekturze oraz przestrzeń biurową
|
# kiki 08.03.2014 13:30 |
|
No. I lofty jeszcze:D
|
# Hellfire 25.01.2015 14:37 |
|
Tak samo miasto zadbało o zabytkowy drewniany domek w lasku obok przychodni -obecnie park z placem zabaw obok apartamentowca urzędu miasta. Były protesty i petycje mieszkańców i co? Ano urzędasom nie pasował do całości zabytkowy domek i zrównali go z ziemią. To samo stanie się z willą Kazinek. Specjalnie nic nie jest restaurowane,posesja nie jest szczelnie ogrodzona,menele i debilna młodzież zrobi resztę.
Wybudują kolejny urząd,już nawet domyślam się jaki-wydział komunikacji i urząd pracy oraz geodezja i inne złodziejstwo tymczasowo wynajmuje biurowiec na piaskach i mają daleko dojeżdżać,sąd również siedzi w miernym budynku PRLowskim przy targu. Tu będą mieli reprezentatywne miejsce z ładnymi widokami i parkiem,idealne dla darmozjadów co by się w pracy nie przemęczali. Wspomnicie moje słowa. |
kasia_kb 17.04.2015 18:09 |
|
byłam tam nic ciekawego
|
# julia 18.04.2015 12:23 |
|
z prezerwatywami ?
|
# Gość 04.12.2023 23:47 |
|
Wydaję mi się że nawet urzędasy nie mogą ruszyć tej działki. Bo do kogoś jeszcze należy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.