Forum › Białołęka
Wiatr północny
# karolj 30.07.2003 21:29 |
|
Mieszkam na Odkrytej i capi niemiłosiernie przy tym wietrze, cholera wieczorem nie da sie wysiedziec przez tą "czajkę", a oni mowia ze wszystko jest ok. Cholerne szambo. Wczoraj, a dzis jeszcze gorzej.
pzdr Karol |
# beatas 30.07.2003 22:42 |
|
A ja mieszkam na Myśliborskiej i u nas też tak śmierdzi,że wytrzymać się nie da.Słyszałam,że mieli założyć jakieś zawory,ale w związku z połączeniem gmin trzeba czekać na przydział funduszy.
|
# Vladymir 30.07.2003 23:33 |
|
Capie tak, że spać nie mozna. Ludzie, wylewajcie do kanalizacji czystsze ścieki, to nie będzie tak walić gównem !!!
|
# historyk-wyjątkowo 31.07.2003 00:15 |
|
No tak, ludzie sr...., a potem się dziwią,że śmierdzi- jak napisał klasyk-szambiarz
|
# Basia 31.07.2003 08:59 |
|
Chyba dobrze wiesz Historyku że nie w tym problem. Do mnie ten smród nie dociera, ale czułam go ostatnio jak byłam w Selgrosie. Współczuję ludziom którzy tam mieszkają, chociaż tak na prawdę to po prostu się im dziwię że kupili tam mieszkanie. Ale tak to bywa - najpierw kupuje się mieszkanie - potem ogląda okolice i okazuje się że śmierdzi Czajka, nie ma autobusów, itp.
|
# Monia 31.07.2003 09:10 |
|
A ja mieszkam na Ciołkosza i nic nie czuję, może mam węch przytępiony. Za to Polfa czasem daje nieźle.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.