REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# krzewa

10.03.2015 10:34

Więcej o projekcie na Facebooku - Pożegnanie z domem lub #Pozegnaniezdomem

# caffee

20.03.2015 14:44

Czy to jest jakiś sponsorowany artykuł ?
Szczerze mówiąc już dość mam tego show na każdym kroku. Zaczynam mieć wrażenie że to nie zwykły dom tylko Bazylika Świętego Piotra.
O co tyle krzyku ?

# Szymon

03.04.2015 21:07

To proszę nie czytać tych artykułów.

REKLAMA

# Stary Klon

19.04.2015 23:26

Mieszkam w Międzylesiu od 5 lat. Stacja i jej okolice trochę zaniedbane ale pełne zieleni zrobiły na mnie kiedyś wrażenie. Rudery, które stały i jeszcze częściowo stoją przy Żegańskiej wprawiały mnie w zdumienie, że to Warszawa. Bardzo przeżyłam wycinkę drzew. Nie przejeżdżam już obok stacji. Dla mnie wygląda to jak Czarnobyl. Rozumiem autorkę i jej smutek spowodowany perspektywą utraty domu, historii, ciągłości. Ta kamieniczka w miłym dawnym stylu wpisywała się w otoczenie. Proszę pomyśleć jak wyglądałaby bez zieleni wokół. Wszystko wytną . Nie można tego powstrzymać. Pogoń za pieniędzmi jest tak potężna.

# z niem

08.05.2015 15:09

Czy w Polsce zaczniemy wreszcie doceniać i szanować ciekawą historię i tradycję, która umiera? Apeluję do Władz i do polityków o zaostrzenie i profesjonalizację prawa o ochronie zarówno zabytków jak i prawa o ochronie dóbr własnych. Owszem, inwestycje, np. drogowe, dróg ekspresowych, obwodnic są w Polsce trudniejszym zadaniem niż w wielu krajach takich jak Niemcy, ale tam żadnemu z inwestorowi NIE POZWOLONO BY na zniszczenie domu. Dom musi być zachowany, a plany powinny wcześniej brać pod uwagę inne obiekty!!

# Gosia

15.05.2015 13:44

Ale wybraliście HGW i PO, więc macie !

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą