REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Roastron

11.06.2015 06:43

Niestety, te problemy zaczynają się już w gimnazjum, gdzie dzieciaki już potrafią się upijać. Dodatkowo dostęp do tz. "dopalaczy" jest praktycznie nieograniczony. Jedynym rozwiązaniem jest EDUKACJA dzieci i młodzieży "w tym temacie", dlatego NIGDY TAKICH AKCJI nie jest za wiele. Dlatego wszyscy powinniśmy wspierać takie akcje, choć jak słyszałem nie dla wszystkich jest to takie oczywiste ...

# Grotko

11.06.2015 06:44

W szkole do której uczęszcza moje dziecko nie było takich zajęć. Do kogo można to zgłosić?! Chcę by takie zajęcia się odbyły.

# wyborca

11.06.2015 06:48

Ciekawe! Czyżby powstaje na Białołęce nowy układ, często przewijają się te 3 nazwiska radnych razem - Korowaj, Rabiczko,Gajewska?

REKLAMA

# pani deser

11.06.2015 07:36

Nasza dyrektor jest taka za chuchana i bezradna, zero inicjatywy, że jak jej się palcem nie wskaże to nie zrobi!!!!!!

# Talarek

11.06.2015 08:09

To powinien być obowiązkowy program dla każdej szkoły. Później słuchamy że gnojek się zaćpał bo dureń nie wiedział, że...
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA