REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Urzędowe parkingi

# siekierka kurpiowska

13.02.2010 21:50

Niemiernie cieszę się, że urzędnicy z dzielnicy wydali ładnych parę tysięcy złotych na trzy szlabany zamykające parkingi przy Urzędzie Dzielnicy Białołęka.
Dzięki temu przyjeżdżając przed godzinami pracy urzędu nie mam gdzie zaparkować.
Chcąc w sobotę skorzystać z usług wypożyczalni video, apteki bądź fryzjera parkuję tuż przed szlabanem i namawiam do tego innych, bo oczywiście miejsc parkingowych w pobliżu brak, a raczej nie są dostępne ze względu na zamknięte szlabany.
Cieszę się niezmiernie, że w soboty i niedziele ochroniarz urzędu ma zajęcie - pilotem otwiera szlabany parkingowe jak przyjeżdża pracownik urzędu!!!
Pracując w firmie usługowej jestem przyzwyczajony, że moi Klienci powinni mieć możliwość zaparkowania przyjeżdżając o firmy. Wszyscy pracownicy mają miejsca parkingowe dużo bardziej oddalone od firmy niż Klienci.
W Urzędzie Dzielnicy jesteśmy petentami i nieproszonymi gośćmi, więc parking jest DLA UPOWAŻNIONYCH PRACOWNIKÓW URZĘDU.
SUPER! TYLKO DLACZEGO ZA MOJE PIENIĄDZE????

# petent

14.02.2010 11:40

A kto Tobie powiedział że musisz wjechać na 1 piętro ?

# pacjent

14.02.2010 15:31

1 piętro to mamy przy przychodni, a przy urzędzie faktycznie jest problem z parkowaniem

REKLAMA

# toporek

17.02.2010 12:57

Aleś ty biedny. Kiedyś pewnie parkowałeś swój samochód rano i do autobusu a wieczorem do domku autkiem ? Niestety parkingi były tak zastawione że ja - intersant nie miałem gdzie zaparkować. Co do tej soboty to miej pretensje do wypozyczalni że nie ma parkingu dla gości.

# widz

17.02.2010 19:40

siekierka po prostu parkingu se nie kupiła, za darmochę chciała parkować i tera łzy wylewa!

# kierowca

18.02.2010 07:47

Ja też mieszkając na Odkrytej parkuję samochód przy Urzędzie, a rano i wieczorem urządzam spacerek dla zdrowia.
Idiotyczne...
Co do parkowania w godzinach pracy urzędu- komu chciałoby się jechać pod urząd i zostawiać tam samochód, aby przesiąść się w autobus?
Jedno jest pewne - urzędnicy mają w tej chwili parking dla siebie.

REKLAMA

# lil

18.02.2010 21:38

gdyby tego parkingu nie traktowano jako park & ride to pewnie nikt nie robiłby takiego zamieszania wokół dwóch szlabanów?!

# aga n

19.02.2010 09:24

A dlaczego jest zamkniety w soboty i niedziele?

# dziadek_mróz

19.02.2010 21:42

... no więc mi się wydaje, ze parking jest zamknięty, ponieważ w soboty i niedziele Urząd jest nieczynny.

REKLAMA

# antyurzędas

19.02.2010 23:09

taaak i urzędnicy pilnują swoich odśnieżonych miejsc...

# veritas

21.02.2010 11:56

Do siekierki kurpia. Wieśniaku, jakieś pół roku temu żegnałeś się z forum i osiedlem. Jesteś starym pieniaczem i heretykiem. Kilka razy chwaliłeś się "swoją prywatą" i niezależnością wobec pro urzędniczych dóbr - tak więc stary daj już spokój ...wróc może na swoją wiochę i tam debatuj np. o wpływie sołtysa na usługi pogrzebowe. Kończ waśc wstydu oszczędź...!!!!

# antyurzędas

21.02.2010 15:33

A czyżby veritas był jednym z urzędasów, któremu przeszkadza jak ktoś się przyczepia do urzędu?

REKLAMA

# 123

25.02.2010 14:48

Jak zaprojektowali nasz ratusz to odrazu było wiadomo, że:
i budynek będzie za mały jak na rozwijającą się szybko Gminę
i parking też będzie mały
słyszałem o pomyśle dobudowania skrzydła do ratusza
tylko wtedy miejsc parkingowych całkiem zabraknie

# emilioes

18.06.2021 13:02

Potrzebujesz specjalistów do wykonania oznakowania poziomego na parkingu? Ja korzystałem ostatnio z usług https://leveline.pl którzy ładnie, szybko i sprawnie wykonali całe oznakowanie na dwóch poziomach parkingu.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy