Forum › Wawer
# coffee 13.04.2016 12:25 |
|
Jakoś nie przypominam sobie problemów komunikacyjnych związanych z Biedronką na Bronowskiej czy dużo ruchliwszej od Wydawniczej Zwoleńskiej.
|
# Dorota 13.04.2016 23:34 |
|
jak to nikt nie chce??? Mieszkam w pobliżu, rozmawiałam z sąsiadami, znajomymi którzy mieszkają przy Wydawniczej i na Marysińskiej - wszyscy jesteśmy za! Jak najbardziej za!
|
# pitu-pitu 14.04.2016 11:15 |
|
mieszkam na Rogatkowej - też mamy biedrę - nie ma z tym żadnych kłopotów - dostawy wjeżdżają od głównej ulicy. I nie zawsze dostawy są w nocy. Bardzo często są to godziny wczesno-poranne, czyli 6-7, a więc większość ludzi już dawno nie śpi. Walczcie o sklep - przyda się
|
# Kukuś 14.04.2016 18:47 |
|
Tak walczcie bo za mało ich w okolicy! Ciemna masa...
|
# coffee 15.04.2016 13:50 |
|
#Kukuś napisał(a) 14.04.2016 18:47 Lepiej żeby było dzikie wysypisko i melina pijacka, prawda ?Tak walczcie bo za mało ich w okolicy! Ciemna masa... |
# mk001 18.04.2016 16:23 |
|
@coffee
nie, lepiej żeby tam postawić chociażby bloki mieszkalne, przynajmniej jakoś by to wyglądało i nie było tak uciążliwe. W Polsce jest biedronka na biedronce, a ludziom wciąż mało, bo przecież 2km do najbliższej to jest za daleko, nie? Ilość tego rodzaju sklepów na km2 powinna być ograniczona prawnie! |
# Kuku%u015B 19.04.2016 17:39 |
|
Coffee, beznadziejna argumentacja...
|
# coffee 20.04.2016 10:20 |
|
#mk001 napisał(a) 18.04.2016 16:23 Bloki ? A widzisz chętnego żeby je tam wystawił przy tej cenie działki ? A jeśli chodzi o uciążliwość bloków to polecam ul. Klimontowską czy Pielęgniarek albo Osadniczą. Żaden deweloper nie zapewnia choćby minimum miejsc parkingowych i jest koszmar jeśli chodzi o przejazd lub przejście piesze. Biedronka takiego bałaganu nie robi.@coffee nie, lepiej żeby tam postawić chociażby bloki mieszkalne, przynajmniej jakoś by to wyglądało i nie było tak uciążliwe. W Polsce jest biedronka na biedronce, a ludziom wciąż mało, bo przecież 2km do najbliższej to jest za daleko, nie? Ilość tego rodzaju sklepów na km2 powinna być ograniczona prawnie! |
# coffee 20.04.2016 10:21 |
|
#mk001 napisał(a) 18.04.2016 16:23 Bloki ? A widzisz chętnego żeby je tam wystawił przy tej cenie działki ? A jeśli chodzi o uciążliwość bloków to polecam ul. Klimontowską czy Pielęgniarek albo Osadniczą. Żaden deweloper nie zapewnia choćby minimum miejsc parkingowych i jest koszmar jeśli chodzi o przejazd lub przejście piesze. Biedronka takiego bałaganu nie robi.nie, lepiej żeby tam postawić chociażby bloki mieszkalne, przynajmniej jakoś by to wyglądało i nie było tak uciążliwe. W Polsce jest biedronka na biedronce, a ludziom wciąż mało, bo przecież 2km do najbliższej to jest za daleko, nie? Ilość tego rodzaju sklepów na km2 powinna być ograniczona prawnie! |
# coffee 20.04.2016 10:22 |
|
Bloki ? A widzisz chętnego żeby je tam wystawił przy tej cenie działki ? A jeśli chodzi o uciążliwość bloków to polecam ul. Klimontowską czy Pielęgniarek albo Osadniczą. Żaden deweloper nie zapewnia choćby minimum miejsc parkingowych i jest koszmar jeśli chodzi o przejazd lub przejście piesze. Biedronka takiego bałaganu nie robi.
|
# KamaS 28.12.2017 12:27 |
|
Wczoraj przechodziłam koło PKP Wawer i widziałam już szyld na budynku, że będzie tam biedronka. Nie mogę się doczekać bo mieszkam 5 minut spacerkiem. Lidla mam bliżej ale to drogi market. A komu się nie podoba nie musi robić zakupów w biedronce. A żeby było śmiesznie to z doświadczenia z pracy w sklepie wiem, że ci co najbardziej narzekają i psioczą będą stać pierwsi pod drzwiami przed otwarciem. Hahaha Pozdrawiam i do zobaczenia na zakupach w nowym sklepie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.