Forum › Wawer
# Marian 13.02.2019 18:33 |
|
A będzie parking przy tych tramwajach? Bo jak nie to w dudzie mam takie tramwaje. Będę jeździł dalej samochodem wygodnie i szybko.
|
# duda 19.02.2019 13:12 |
|
To fantastyczny pomysł do przesiadki z tramwaju doSKM
|
# Adama 19.02.2019 16:31 |
|
Pętla tam się nie zmieści, bo tam będzie stać hotel LGBT. Dziękuję, proszę się rozejść
|
# symforjan 20.02.2019 20:46 |
|
Wam, czyli decydentom, nigdy nic się nie opłaca. Najlepiej, jakby ludzie zapychali płatnymi chodnikami, tak 1 zeta za kilometr i to obowiązkowo. Do tego każdy powinien mieć w "rurze wydechowej" gazomierz i płacić za zanieczyszczenie powietrza, którym sam zresztą oddycha. Mnie to jakoś źle uczono, bo powtarzano bez końca, że budowa infrastruktury powoduje rozwój regionu a nie odwrotnie. Tak sobie myślę, jak ludzie mają jeździć tramwajami, autobusami, pociągami, jak ich nie ma albo jest stanowczo za mało, do tego brak parkingów a bilety drogie, jak cho..ra. Buduje się żeby było taniej a nie wygodniej i lepiej. Jeszcze takie nie odparte wrażenie, że buduje się po to, żeby było z czego ukraść.
|
# Paweł 26.02.2019 19:42 |
|
Tramwaj na Gocław powinien zostać przedłużony do okolicy ul. Kadetów, gdzie mógłby powstać duży parking P+R (jest tam b. Duży teren - pola zastowskie) umożliwiając mieszkańcom Wawra (zwłaszcza zachodniego) szybki dojazd do centrum, bez konieczności wjeżdżania autami w kierunku centrum.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.