Forum › Wawer
# MMM 11.06.2019 10:39 |
|
Oby ten tramwaj w Wawrze nigdy nie powstał...hałas w śród domków jednorodzinnych dziękuję bardzo. Nie po to się wyprowadziłam że śródmieścia żeby teraz tutaj mieć to samo. Jest koncepcja budowy III mini metra i to 9na powinna być rozbudowywana.
|
# Marian 11.06.2019 18:30 |
|
To ja się pytam jak dojechac do tego tramwaju? 213? Z Błot na Gocław jedzie 45min. Wybieram samochód.
|
# doctor 11.06.2019 21:20 |
|
#MMM napisał(a) 11.06.2019 10:39 Co za prymitywna ciemnota, której tramwaj hałasuje.Oby ten tramwaj w Wawrze nigdy nie powstał...hałas w śród domków jednorodzinnych dziękuję bardzo. Nie po to się wyprowadziłam że śródmieścia żeby teraz tutaj mieć to samo. Jest koncepcja budowy III mini metra i to 9na powinna być rozbudowywana. |
# MMM 11.06.2019 23:21 |
|
To proszę się przeprowadzić w miejsca gdzie jeżdżą tramwaje na codzień i sprawdzić czy powodują one hałas czy też nie.
I zupełnie nie rozumiem tych obelg i tylko dlatego, że ktoś może mieć inne zdanie... |
# AlaAla 12.06.2019 08:51 |
|
#MMM napisał(a) 11.06.2019 23:21 Hałas jest stosunkowo niewielki a korzyści społeczne ogromne.To proszę się przeprowadzić w miejsca gdzie jeżdżą tramwaje na codzień i sprawdzić czy powodują one hałas czy też nie. I zupełnie nie rozumiem tych obelg i tylko dlatego, że ktoś może mieć inne zdanie... |
# Pawelk 06.07.2019 13:36 |
|
Jestem ciekaw, czy wspomniany radny poza napisaniem kilku pism i pogadankami w ramach UD Wawer zrobił coś konkretnego. Od gadania nic się predko nie dzieje, potrzeba konkretnych działań i lobby. A lobby w wawerskim urzędzie jest marne, co widać po tempie rozwoju infrastruktury w dzielnicy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.