Forum › Targówek
# Knorr 13.11.2014 14:53 |
|
Jest to bardzo słuszne rozwiązanie w każdym przypadku. Można wzmocnić jego znaczenie przez powiązanie z resztą systemu transportowego: linią z Gocławia, która powinna przechodzić praz Terespolską i Boruty do Ronda Żaba oraz III linię metra z Białołęki przez Utratę, Grochów Wielki, Gocław, Sielce, Mokotów z powiązaniem z liniami kolei aglomeracyjnej....
|
# wujot 13.11.2014 16:11 |
|
Przed wyborami obiecane jest wszystko!!!!!!!!
|
# bswr 13.11.2014 17:01 |
|
II linia metra na Targówek i Bródno oraz z rozwidleniem na Zieloną Białołękę! Oto rozsądny kompromis :)
|
# Konrad 14.11.2014 10:21 |
|
Mazowiecka Wspólnota samorządowa to akurat ludzie, którym nie są obce problemy miejscowości warszawskich. Mimo, że z dala od "wielkiej polityki" to są doświadczeni i mają konkretny program dla rodzin, przedsiębiorców oraz dbających o transport publiczny i środowisko ludzi.
Wejdźcie sobie w program MWS (po prostu MaliWielcySilni) i zobaczcie, że co jak co, ale konceppcji na rozwój to oni mają naprawdę bardzo dużo i to nie takich wziętych z niczego z sufitu. Trzeba dać im szanse bo ja po prostu uważam, że warto dać szanse ludziom, którzy mają konkretne pomysły programowe a Mariusz Ambroziak ma i tyle. Nie trzeba się od razu denerwować tylko poczytać co ludzie zainteresowani tematem chcą realnie coś zrobić w naszym regionie. Ja zastanawiając się długo kogo mam poprzeć teraz w wyborach do sejmiku kierowałem się patrzeniem na sprawy komunikacji miejskiej. Gadam o MWS (MaliWielcySilni) bo oni wiedzą, że wystarczy lepiej gospodarować środkami z UE. Jasne jest dla mnie jak słońce na nieboskłonie, że jak nie ruszę palcem w niedzielę i nie postawię krzyżyka przy nazwisku Mariusz Ambroziak, to szansy na polepszenie transportu komunikacji publicznej w Warszawie i w regionie nie będzie i do głosoweania na Mariusza Ambroziaka wszystkich rozumnych agituję i namawiam. Wolę coś robić, byle co i postawić krzyzyk na Mariusza Ambroziaka a potem oczekiwać czegoś, tego byle czego od wszystkich innych, tych których wybrałem. No komuś muszę w końcu zaufać, że to nie kiełbasa podwawelska a wola czynienia czegos, byle czego, wola która zostanie zrealizowana w trudnoprzewidywalnej bardzo odległej przyszłości jak się dwie niedziele do kupy zejdą. Tyle ode mnie :) |
# abc 14.11.2014 19:51 |
|
ha,ha,ha wszystko jest, ok ale tutaj już nie da się mieszkać, jeszcze tramwaj później może lotnisko, ale przecież zapomniałem, już mamy lądowisko przy szpitalu.
|
# mieszkancy 17.11.2014 18:23 |
|
Na Brodnie wyrzucaja ławki sprzed domów, piaskownice i wprowadzają autostrady pod nasze klatki - RATUNKU!!!!!
Chcemy zieleni, powietrza! Chcemy spokojnych podworek, słuchać ptakow i wyprowadzic pieska, chcemy zyc. Dranie - urzedasy - nie zabierajcie nam zyciowych przestrzeni!!!!! |
# Gość 10.07.2015 11:48 |
|
http://s16.postimg.org/vowd03c4j/ Linie_M1_i_M2.jpg
|
# miesz 29.12.2017 11:01 |
|
Tramwaj powinien z pętli Annopol jechać dalej wzdłuż Kanałku Żerańskiego przez Nieporęt aż do zalewu.
Również tramwaj ul. Św. Wincentego do Białołęki Zielonej - okolice ul Zdziarskiej z Połączeniem do Marek ul. Okólna. Powinno już być wybudowanie połączenie mostu Północnego z Berensona i do Radzymińskiej. Wybudowany zjazd z trasy w ulicę Ostródzką/Mochtyńska z przeprowadzeniem regulacji linii drogowych aż do ul. Kobiałka zanim developerzy pobudują bloki na skraju asfaltu. Metro jak najbardziej przez Białołękę Zieloną na Tarchomin i dalej do Łomianek. Wtedy będziemy mogli mówić, o sprawnej komunikacji. Do tego momentu powinien być wydany zakaz budowania nowych bloków. Komunikacja publiczna i drogowa jest nie wydajna w tym rejonie. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.