REKLAMA

refleks chlodnictwo praca 1 1refleks chlodnictwo praca 1 2refleks chlodnictwo praca 1 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

olowkowa rekrutacja trwa 2olowkowa rekrutacja trwa 0

Szkolenia kosmetyczne

# Beldi

19.09.2016 12:11

Czy uczestniczył ktoś w szkoleniach kosmetycznych Celebrity Visage Academy http://www.cvacademy.pl/? Zamierzam rozszerzyć działalność mojego salonu kosmetycznego więc poszukuję jak najlepszych kursów dla moich pracowników, co myślicie? :)

# Yola

25.10.2016 15:25

Możesz też pomyśleć o rozszerzeniu oferty na fryzjerstwo. Wtedy na pewno przyda Ci się kontakt do Akademii Gnatyshyn http://akademia.gnatyshyn.pl/pl/, która ma siedzibę przy Pasażu Ursynowskim 9. Prowadzą szkolenia dla początkujących i zawodowych fryzjerów. Zastanów się nad wprowadzeniem profesjonalnych usług fryzjerskich do swojego salonu.

# Katarzyna24

03.11.2016 11:34

Ja ostatnio wyslalam dwie moje pracownice do nouveau contour do Poznania. Dziewczyny uczyly sie technik makijazu permanentnego. Teraz to robi furore w naszym salonie, a dziewczyny maja pelne rece roboty :) Wiele sie nauczyly i efekt, ktory otrzymuja klientki jest niezwykle naturalny. Bardzo dobrze zorganizowany kurs.

REKLAMA

autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

# kostres

10.04.2017 07:17

Beauty lux i dobre podejście do tematu. Kosmetyczką nie zostaniesz z dnia na dzień, dopiero po czasie co się dzieje, bo musisz jednak wszystko dopracować. Każda realizowana usługa wymaga mnóstwa czasu i dopiero odpowiednie zaangażowanie może przynieść zakładane korzyści. Cudów to się od razu nie spodziewajcie, to wymaga czasu.

# pober

24.07.2017 07:06

W beauty lux na spokojnie zrobisz takie szkolenie i przygotują cię do pracy. Od razu cudów nie będzie, ale z czasem na bank sytuacja wam się mocno poprawi. Musicie nad sobą pracować. Wtedy docelowo efekty nadejdą, cele zrealizujecie. Kosmetyczką nie zostaje się przecież z dnia na dzień, tylko z czasem. A usługi trzeba zdecydowanie dopracować.

# pomader

25.09.2017 07:28

Beauty lux + praca własna. Ogólnie kosmetyczka nie potrzebuje studiów. Najlepiej zrobić technikum kosmetyczne, a dalej szkolenie zawodowe i to wystarczy. Dalej to już wszystko zależy od waszego zaangażowania w rozwój.

REKLAMA

refleks chlodnictwo praca 2 2refleks chlodnictwo praca 2 0

# syfiassssta reklama

25.09.2017 09:14

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom...

millionreasons

25.09.2017 18:55

W jakiej cenie są takie szkolenia?

# syfiasssta reklama

25.09.2017 21:10

po 12 za kilogram

REKLAMA

bck ladies 2bck ladies 0

# kostk

18.10.2017 07:19

Jestem właśnie po Beauty lux. Mocno wymagające szkolenie zawodowe, ale takie, które przynajmniej nie jest czasem straconym. Wszystkiego nauczyłam się właśnie w taki sposób, kosztowało mnie to wiele pracy, jednak docelowo swoje zrobiłam. Trzeba było po prostu solidnie się zaangażować.

# won tumany od reklamy

18.10.2017 08:42

ja jak przenosila to urwała uchy aż spadło garnek bęc na podłogi
i wylała całe mlijeko i ja podniosła ale ucha nie dało rade
i wyniesła do doła i wyrzuciła
i ni ma ., . .

# kopana

24.10.2017 07:51

Beauty lux i odpowiednie podejście do tematu.
Żeby cokolwiek ogarnąć potrzebny czas, ale szkolenie zawodowe jest zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem. Szybko wszystko ogarniasz i po prostu nie tracisz czasu - tak to powinno wyglądać.

REKLAMA

bck osiecka 2bck osiecka 0

# Maspert

24.10.2017 20:22

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

# Makijaż

11.01.2018 11:46

Ja już od kilku lat prowadzę swój salon i ostatnio zdecydowałam się na poszerzenie swojej oferty znalazłam całkiem ciekawą ofertę kursu makijażu permanentnego w biotekpolska.pl i nie żałuje, zdobyłam nowe klientki, a te, które już do mnie od pewnego czasu przychodzą zaciekawione są ofertą makijażu permanentnego.

# przyykre to

11.01.2018 12:34

super, korzystaj i innym doooopy tym nie zawracaj pajacu

REKLAMA

bck koncert retro 31 maja 2bck koncert retro 31 maja 0

# salii

28.11.2018 18:02

W Warszawie to jest bardzo dobra Akademia Wizażu Goodl Look, ja już 2 szkolenie będę robiła teraz w grudniu- tym razem kurs wizażu Master Pro. Doszkalający. Już się nie moge doczekac. Super mamy instruktorki, rewelacyjnie nam wiedze przekazują

adela25

28.11.2018 20:19

Moja siostra ostatnio wyjechała do Poznania na świetne szkolenia z makijażu permanentnego w Nouveau Contour i teraz radzi sobie świetnie. Taki makijaż wykonała też mi i jestem nim zachwycona. Jeżeli chcecie się podszkolić z takiego makijażu warto tam. Nauczyła się bardzo dużo, teraz planuje otwarcie własnego salonu kosmetycznego, gdzie będzie mogła wykonywać taki makijaż.

# dianaaa

15.01.2019 14:10

Dobrą firmą, która organizuje szkolenia kosmetyczne między innymi w Warszawie jest www.beautyexpert.edu.pl Posiadają szeroką i ciekawą ofertę kursów kosmetycznych, więc polecam wam zajrzeć na ich stronę.

REKLAMA

bck teatralny poranek bajkowy 2bck teatralny poranek bajkowy 0

# izamwda

15.04.2019 21:50

Szkoleniowiec Anna Cwynar w Legnicy. Warto tam na szkolenie dojechać!

# amelia9021

08.07.2019 16:02

Mnie polecano szkolenia w Szczecinie, które prowadzi Pani instruktor Paulina Rąpała-Piórkowska. Z opinii, jakie udało mi się wyczytać to jest to osoba, która do wszystkiego podchodzi bardzo profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem, dzięki czemu można poznać różne techniki wykonywania pięknych paznokci. Warto zrobić sobie takie szkolenie do swojego dobrego imienia.

# amelia

24.07.2019 15:40

Szkolenie z makijażu permanentnego miałam w Tychach w maju w studiu http://froufrouliner.pl i powiem wam ze fajnie wspominam. Profesjonalnie przeprowadzone, jak czegoś nie wiedziałam i dopytywałam to wyjaśniali na spokojnie. Cena mi odpowiadała, wiele sie tam nauczyłam, to chyba najlepsze ze szkoleń na których byłam.

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 2olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 0

# Fioliczka

14.06.2020 18:44

Jeśli chodzi o makijaż permanentny to bardzo dobre szkolenia organizuje Akademia Nouveau Contour . Rewelacyjne trenerki, super przekazujące wiedzę . Szkolenia na wysokim poziomie, wiele technik autorskich jak np nano ombre, nano lips, nano insta brows. Przymierzem sie do szkolenia 3N.To szkolenie z techniki pigmentacji brwi , pracuje sie na dwoch modelkach, szkolenie trwa dwa dni.No zaciekawiło mnie to szkolenie bardzo, chętnie się zapisze. http://nouveaucontour.com.pl/trenerzy

# Ernia

15.06.2020 23:55

Na pewno słyszałyście o Patrycji Zielińskiej i szkoleniach organizowanych przez jej akademię Lashes & Brows Patrycji Zielińskiej https://patrycjazielinska.pl Sama Pani Patrycja jest wielokrotną laureatką wielu konkursów i mistrzostw w stylizacji rzęs.

# Julitka67

17.09.2020 12:51

U nas w salonie wraz z zakupem sprzętów kosmetycznych w Venus Beauty zrealizowaliśmy również szkolenia dla pracowników. Jak dla mnie niesamowicie przydatne, przygotowanie genialne, a przy tym wszystko doskonale wytłumaczone. Zabiegi przeprowadzamy obecnie bez żadnych problemów.

REKLAMA

# misia

16.10.2020 12:41

Jeżeli chodzi o szkolenia na temat sprzętów w salonach kosmetycznych i ich pełnemu wykorzystaniu to polecić mogę venus-beauty. Pierwszorzędna jakość, szkolenia prowadzone na świetnym poziomie, rzeczowo, wyczerpująco w temacie, a przy tym w przemiłej atmosferze, nic tylko korzystać na maksa!

# mira7654

20.11.2020 14:42

Szkolenie na nowych urządzeniach w Venus Beauty to najlepsza nauka i świetne przygotowanie do pracy. Genialny szkoleniowiec, zna tajniki, pokazuje wszystko w prosty i przystępny sposób. Cała ekipa przeszczęśliwa że trafiliśmy na taką solidną firmę, plus motywacja skoczyła wyraźnie ku górze! Polecamy
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni