REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# widziałem ich

18.11.2020 09:39

Zaczepili mnie na małej Górczewskiej, srebrny Passat B5 na blacha chyba ze Słowacji , w środku dwóch ciemnych facetów. Zapytali czy mówię po angielsku, i zaczął tłumaczyć że nie mają pieniędzy na paliwo, a muszą zatankować, bo nie mają jak wrócić do domu, oferował mi złoty sygnet, powiedziałem że nie mam żadnych pieniędzy, to byli bardzo nie zadowoleni i odjechali.

# widziałem ich

18.11.2020 09:40

Zaczepili mnie na małej Górczewskiej, srebrny Passat B5 na blacha chyba ze Słowacji , w środku dwóch ciemnych facetów. Zapytali czy mówię po angielsku, po czym kierowca chciał zbić "żółwika"i zaczął tłumaczyć że nie mają pieniędzy na paliwo, a muszą zatankować, bo nie mają jak wrócić do domu, oferował mi złoty sygnet, powiedziałem że nie mam żadnych pieniędzy, to byli bardzo nie zadowoleni i odjechali.

# Orto Graff

18.11.2020 13:25

#widziałem ich napisał(a) 18.11.2020 09:40
byli bardzo nie zadowoleni i odjechali.
Wyraz "niezadowoleni" piszemy łącznie.

REKLAMA

# Anim

20.11.2020 12:25

Spotkałem gościa na wjeździe w Opaczy na trasę - lało niemiłosiernie to się zatrzymałem, bo dopiero co sam miałe taki problem - jak pokazał wizytówkę i sięgnął po sygnet - to podziękowałem.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025