Forum › Wawer
Szklarz Mokotów poszukiwany
# Leosiek 03.12.2014 14:50 |
|
Czy możecie polecić jakiegoś szklarza (najlepiej z Mokotowa), który za rozsądne pieniądze wykona kabinę prysznicową? Gdzie się najlepiej udać?
|
# Janek55 15.12.2014 14:34 |
|
Podbijam. Znacie kogoś kto za rozsądne pieniądze podejmie się wykonania luster na wymiar?
|
# janusz 13.01.2015 08:29 |
|
Na Bokserskiej mieści się firma lustral, która takie usługi oferuje. Robiłem u nich szklane drzwi do biura i jestem bardzo zadowolony.
|
# wojciech40 21.01.2015 13:50 |
|
Ja też polecam Lustral. Robiłem u nich wszelkie szklane elementy do domu począwszy od luster po blaty na stół i balustradę. Bardzo ładnie wykonali wszystkie elementy i to za naprawdę rozsądne pieniądze.
|
# pstryku 09.02.2015 15:01 |
|
Lustral to dość znana firma w Wawie. Ja też robiłem u nich lustra i kilka innych elementów szklanych.
|
# adams 10.02.2015 08:34 |
|
A jak cenowo??
|
# kokonek 25.02.2015 14:37 |
|
Zależy co chcesz wykonać i z jakiego materiału. Jeżeli chodzi o ceny to radzę ustalać je indywidualnie.
|
# Ulises8 30.08.2017 09:00 |
|
A wie ktoś może, kto w Warszawie robiłby http://szklarzkrakow.com/oferta/szkla-prysznicowe/? Bardzo mi na nich zależy, ale Kraków kawał drogi.
|
# szmata szeptana 30.08.2017 10:44 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.